- Konu Sahibi adakizi1907
-
Merhaba arkadaşlar ben bu ay cok farkli hissediyorum kendimi karnimin alti ve kasıklarım da ara ara batmalar oluyo göğüslerim aciyo daha önce hic bir adet belirtisinde yasamadim yumurtlama gunlerinide tutturduk sanirim adetime 6 gun kaldi hamile olabilirmiyim sizce
Cok umutlandirmiyimda bendede ksiklarimda batma olmustu
Ya ilk defa oluyo 2senelik evliyim 2senedir uğraşıyoruz dua edin bana inssss
İnsaaaaallah
Bizde cok ugrasmistik, bilirim o heyecani, stresi
Sen suan beni gorsenn gozlerim dolu dolu dokunsam aglicam o kadar cok istiyoruzki guzel Rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın
Inssss insss canim o kadar ihtiyacım varki o habere ahh ahhh bi anne oluyosun dese doktorr kosup sarılcam yani o dereceAmin canim, cok agladim ama cok sukur en sonunda Rabbim sevincten aglatti insaallah seninde oyle olurben evliligimin 3 yili korundum
1 yili askinda olmadi, dusun hislerimi. İnsaallah su anki duygusalligin bebisden kaynaklaniyor olsun annesi
allah her isteyeni tez vakitte bebek sahibi yapsın inşallah..
naçizane önerim ne olur yumurtlama günü vs çok planlı proglamlı gitmeyin öyle alakasız zamanlarda hamile kalan arkadaşlarım var ki.. en hayırlı zamanda gelecek diyerek aman stres yapmayın..
ben hamile kaldığımda hiç belirtim olmamıştı sadece içime doğmuştu.. emindim adeta.. ama bünye ile alakalı olabilir.. inş. öylesinizdir..
Ben ilk defa bu duygular icerisindeym sancim var batmalarim var fakat umrumda değil aci falan oyle guzel geliyoki sancilar anlatamam inss Rabbim her bakabilecek olana gercekten isteyene nasip etsin
Başka care yokki kısmet demekten başka hayırlısı inss habee vermezmiyimmm anons ettircem anons :)))hadi inş. güzel haberler verirsiniz buradan:)
ama ne olur değilseniz de kısmet diyip moralinizi bozmayın.. stresle çok ilgili maalesef..
Başka care yokki kısmet demekten başka hayırlısı inss habee vermezmiyimmm anons ettircem anons :)))
Arkadaslar SATim 1 şubat adet dongum 34 gunde bir. BAT IM 6 MART Subatin 15 inden beri goguslerim aciyor 17 subattan bu yanada kasik agrim var siddetlenerek artti. 3 gundurde bel agrim var. Sabahlarida hafif migde bulanrltim var. Sik sik idrarada cikmaya basladim. Idrarimda rengi koyu sari. Yani bircok belirtiyi yasiyorum. Dun esimin israriyla kaset test yaptim negatif cikti. Sizce erken miydi
Adet gunume kadar beklemeyi dusunuyorum zaten hayirlisi bakalim. Bu arada yazmayi unutmusum testi ogleden sonra yaptim bir saat oncede su icmistim. Arastirdimki ya sabah ilk idrarla yapacakmisiz ya da 4 saat hicbirsey icmeyip oyle test yapcakmisiz.1-.2 gun daha bekle bnce canm
Adet gunume kadar beklemeyi dusunuyorum zaten hayirlisi bakalim. Bu arada yazmayi unutmusum testi ogleden sonra yaptim bir saat oncede su icmistim. Arastirdimki ya sabah ilk idrarla yapacakmisiz ya da 4 saat hicbirsey icmeyip oyle test yapcakmisiz.1-.2 gun daha bekle bnce canm
Bence hamile değilsin cnm regl olcaksın onun ağrı sızısıdır o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?