Hamilemiyim

Serap Demirat 06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2025
30
3
1
22
Merhaba yeni katıldım serap ismim 11 aylık evliyim çocuk istiyoruz şubatın 11 âdet oldum son bu ay olmadım daha ve test yaptım belli belirsiz çizgi çıktı yani dün gece yaptım bakmadan kan vermeye gittim tekrar baktım belli belirsiz çizgi vardı bugün yine erken gebelik yaptım ve belirsiz çizgi çıktı hamilemiyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
20250324_132430.webp

Merhaba ben çizgiyi gördüm inşallah hamilesinizdir 🤲🏻bende Laboquick test yaptım silik çıkıyor hep. Burda bu marka iyi diye duymuştum o yüzden sipariş ettim, ama dün akşam yaptığım ve bugün yaptım silik çıkıyor sizin ki gibi. Birisi bozuk olduğunu söyledi emin olamadım sizde benim testime bakar mısınız sizce var mı ? Bat 2 gün var.
Merhaba Hamileyim 🌸 ben ertesi gün kan verdim beta 30 çıktı daha çok yeniydi sizde kan verin netleşsin 🌸

Ne zaman çatladığını bilmiyorum ama takvime göre yumurtlama günüm 1 Nisandı
Bence var gibi gorunuyor ben resimde çizgiyi görebiliyorum. Bende test yapacagim yarin bana da dua edin inşallah vardır benimde . Hani umutlandırdı gibi olmasi n ama teste göre sizde var gibi gorunuyor

Bence var gibi gorunuyor ben resimde çizgiyi görebiliyorum. Bende test yapacagim yarin bana da dua edin inşallah vardır benimde . Hani umutlandırdı gibi olmasi n ama teste göre sizde var gibi gorunuyor
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir . Aslında daha net görünüyor ama fotoda kalitesi düşüyor galiba. Dün de test yaptım ama çok çok silikti gölge gibi bu sabah ta çok silikti akşam yaptığım biraz daha belirgindi yarın sabah ta yapacağım yarın bat 1 gün kala oluyor belki daha netleşir bide bozuk olabilir diye korkuyorum emin olamadım yani markası Laboquick. İnşallah ikimizde ve bizim gibi isteyen herkese nasip eder Rabbim 🤲🏻♥️

Çok teşekkür ederim inşallah öyledir . Aslında daha net görünüyor ama fotoda kalitesi düşüyor galiba. Dün de test yaptım ama çok çok silikti gölge gibi bu sabah ta çok silikti akşam yaptığım biraz daha belirgindi yarın sabah ta yapacağım yarın bat 1 gün kala oluyor belki daha netleşir bide bozuk olabilir diye korkuyorum emin olamadım yani markası Laboquick. İnşallah ikimizde ve bizim gibi isteyen herkese nasip eder Rabbim 🤲🏻♥️
Benimde 16 nisan bat gunum .Yarın sabah bende yapsam belli olur mu acaba 2 gün kala yapmış olucam bende ? Benim 3 nisan catladi yumurtam doktor kontrolünde tespit ettim çünkü yarın catlama gününü de sayarsam 12 gün yapıyor carsamba 16 nisan da regl olmam lazım normalde yarın sabah yapsam bende olur mu acaba erken gebelik testi laboquick?

Benimde 16 nisan bat gunum .Yarın sabah bende yapsam belli olur mu acaba 2 gün kala yapmış olucam bende ? Benim 3 nisan catladi yumurtam doktor kontrolünde tespit ettim çünkü yarın catlama gününü de sayarsam 12 gün yapıyor carsamba 16 nisan da regl olmam lazım normalde yarın sabah yapsam bende olur mu acaba erken gebelik testi laboquick?
Bence varsa çıkabilir isterseniz sabah ilk idrarla yapın

Back
X