Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

merak122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2025
14
2
1
24
Merhaba son adet tarihim 25 şubat 6,7,8 mart tarihleri yumurtlama dönemim normalde 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 22 mart sabahında kahverengi lekelenme oldu ve kesildi devamı gelmedi 20 marta test yaptım tek çizgi çıktı bu sabah(23mart) iki kere test yaptım biri erken test orda resimde belli olmuyor ama aşırı silik bir sonuç çıktı 3 saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım bu sefer kaset test orda daha belirgin bir çizgi var dün gece aşırı mide bulantım oldu kasık ve alt karnımda ağrılar var hamilemiyim🥹🥹

Eklentiler

• IMG_3974.webp
    IMG_3974.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    image.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleme:
Merhaba son adet tarihim 25 şubat 6,7,8 mart tarihleri yumurtlama dönemim normalde 20 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım 22 mart sabahında kahverengi lekelenme oldu ve kesildi devamı gelmedi 20 marta test yaptım tek çizgi çıktı bu sabah(23mart) iki kere test yaptım biri erken test orda resimde belli olmuyor ama aşırı silik bir sonuç çıktı 3 saat sonra emin olmak için tekrar test yaptım bu sefer kaset test orda daha belirgin bir çizgi var dün gece aşırı mide bulantım oldu kasık ve alt karnımda ağrılar var hamilemiyim🥹🥹
Olabilirsinde o kahve akıntı yerleşme de olabilir kan testimde öğrenebilirsin ancak geç döllenme olabilir benimki öyle olmuştu

Yüklediğim resimde belli olmuyor kalite bozuldu ama daha net kaset teste görünüyor ne yapmam lazım

Şuan için çok belli olmuyor

Evet resim yüklenirken kalitesi bozuldu daha belirgin normalde ama eminde olamadım kendimi var diye kandırıp sonrasında üzmekte istemiyorum 8 aydır olması için bekliyoruz
Benimde öyle oldu maalesef bende bugün yapmıştım yükleyince daha da siliklesiyor test

Eklentiler

• 1000040125.webp
    1000040125.webp
    15 KB · Görüntüleme: 100
Benim de böyle çıkmıştı pozitif :) muhtemelen çok yeni kan verin netleşir :)

Evet daha belirgin bu fotolar..zaten lekelenmede olmuş muhtemelen yerleşme lekesi falandır. Bence kan verin yarın sabah
Tekrar yükledim yine bakarmısınız daha net görünüyor sizdemi bekliyorsunuz yoksa hamilemisiniz isteyen herkese rabbim nasip etsin
Amin inşallah bende istiyorum gebelik. 9-10 aydır deniyoruz tık yok bu ay ovulasyon testi aldım gectigim aylardada kullanmıştım ama o dönemler daha stresliydim tabi baktım tık yok bırakmıştım testi. Bu ay ovulasyon kullandığım için az daha umutluydum. Sabah silik çıktı aşırı silik. Resmi sizede attım tam net çıkmıyor fotoda. Daha yapalı bir saat falan oldu

Evet daha belirgin bu fotolar..zaten lekelenmede olmuş muhtemelen yerleşme lekesi falandır. Bence kan verin yarın sabah

Amin inşallah bende istiyorum gebelik. 9-10 aydır deniyoruz tık yok bu ay ovulasyon testi aldım gectigim aylardada kullanmıştım ama o dönemler daha stresliydim tabi baktım tık yok bırakmıştım testi. Bu ay ovulasyon kullandığım için az daha umutluydum. Sabah silik çıktı aşırı silik. Resmi sizede attım tam net çıkmıyor fotoda. Daha yapalı bir saat falan oldu
Yüklenince bozuluyor burada evet gördüm rabbim gönlünüze göre versin inşallah

Back
X