- 10 Nisan 2016
- 8.527
- 12.617
- 36
Sonucun çıkmadım mi hala ? CatlicamRica ederim cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucun çıkmadım mi hala ? CatlicamRica ederim cnm
Çıktı cnm negatifSonucun çıkmadım mi hala ? Catlicam
Tamam ozaman kesinleşti en azından lekenmem oluyor dedin belliki regl oluyorsun iyice arinsin inşallah temizlensin bebiş için yer açılsınÇıktı cnm negatif
Vallahi kafam karıştı çok az ama çok az acik kahve leke geldi gerisi yok şimdi kaset test yaptım yine silik çıktı birde adetim 5 gün var daha anlamadimTamam ozaman kesinleşti en azından lekenmem oluyor dedin belliki regl oluyorsun iyice arinsin inşallah temizlensin bebiş için yer açılsın
Allah Allah.. bakım bir atar mısın testi?Vallahi kafam karıştı çok az ama çok az acik kahve leke geldi gerisi yok şimdi kaset test yaptım yine silik çıktı birde adetim 5 gün var daha anlamadim
Kız ben seni gecikti biliyorum ya karıştırdım demek ki o zaman yerleşme kanaması olabilir mi buadetim 5 gün var daha anlamadim
Vallahi kafam karıştı çok az ama çok az acik kahve leke geldi gerisi yok şimdi kaset test yaptım yine silik çıktı birde adetim 5 gün var daha anlamadim
Atmaya çalışıyorumAllah Allah.. bakım bir atar mısın testi?
Yok daha 5 gün var gunumeKız ben seni gecikti biliyorum ya karıştırdım demek ki o zaman yerleşme kanaması olabilir mi bu
Birde goguslerimde aşırı hassasiyet adet oncesimi anlamış deyilmi bekleyip göreceğiz ya herro ya merroYok daha 5 gün var gunume
Senin işte amma karışık be canım. Geçen aydan bu yana silik çizgiler çıkıyorYok daha 5 gün var gunume
İyide güzelim neden silik test bildiğin pozitif merak ettim su kaset testiBirde goguslerimde aşırı hassasiyet adet oncesimi anlamış deyilmi bekleyip göreceğiz ya herro ya merro
Aynen vallahiSenin işte amma karışık be canım. Geçen aydan bu yana silik çizgiler çıkıyor
Nasil alacam bi söyle başaramadım bi turluİyide güzelim neden silik test bildiğin pozitif merak ettim su kaset testi
Kız daha önce attın ya buraya ilk sayfada.Nasil alacam bi söyle başaramadım bi turlu
Nasil alacam bi söyle başaramadım bi turlu
Kiz attimda şimdi atamıyorum anlamadim uğraşıyorum inşallah olacakKız daha önce attın ya buraya ilk sayfada.
Bu sekilde yapiyorum ama foto çıkmıyor fotoğrafların arasindaEki Görüntüle 3475025
Kırmızı yere tklican
Kiz attimda şimdi atamıyorum anlamadim uğraşıyorum inşallah olacak