Yazacam buraya cnm inşallah vardirVallahi bende merak ettim şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazacam buraya cnm inşallah vardirVallahi bende merak ettim şimdi
Bilmiyorum kiTestlerinizin markası ne
Kaset aldim onda çıkmadı buda demektir yok sanirimGebelik var gibi test yanilmiyorsa ki pozitif testler biraz zor yanılır. Büyük ihtimalle erken gebelik testi.
Kaç gün var adet günününe?
ilk iki testiniz farklı marka ve ikisi de pozitif kaset test erken gebelik testleri kadar hassas değil ikiye karşı bir şu an pozitif ihtimali daha fazlaKaset aldim onda çıkmadı buda demektir yok sanirim
Anlamadim iki tane kaset almıştım ilkde çıkmadı ikincide silik pozitif çıktı bide hemen cikiyor anlamış deyilim hastaneye gitmeye korkar oldumilk iki testiniz farklı marka ve ikisi de pozitif kaset test erken gebelik testleri kadar hassas değil ikiye karşı bir şu an pozitif ihtimali daha fazla
adet bitimi hemen yumurtlama olabilir bende öyle olmuştumAnlamadim iki tane kaset almıştım ilkde çıkmadı ikincide silik pozitif çıktı bide hemen cikiyor anlamış deyilim hastaneye gitmeye korkar oldum
Bakalım hayırlısı olsunadet bitimi hemen yumurtlama olabilir bende öyle olmuştum
Anladığım kadarıyla 2 erken gebelik testi 1 kaset test pozitif çıkmış yanılma payı bu kadar testte olmaz bence hiç olumsuz düşünmeyin kan verinAnlamadim iki tane kaset almıştım ilkde çıkmadı ikincide silik pozitif çıktı bide hemen cikiyor anlamış deyilim hastaneye gitmeye korkar oldum
İnternetten de baktım şimdi hamilelik oluşmuşsa ilişkiden 10 12 gün sonra test pozitif çıkarmışAnlamadim iki tane kaset almıştım ilkde çıkmadı ikincide silik pozitif çıktı bide hemen cikiyor anlamış deyilim hastaneye gitmeye korkar oldum
Yumurtlama da sonraki adetten 14 gün önce olur herkeste yani adet tarihinizden sonra kaçıncı günde yumurtlayacağınız belli olmaz değilir ama yumurtlama olduktan sonra herkes 14 gün sonra regl olur o yüzden regliniz belki erken olacaktı bu ay hamilelik oluşmasaydı reglinize 9 gün değil de daha az bir süre vardı gibi düşünebilirsiniz umarım anlatabilmişimdir yani yumurtlama her kadında değişiklik göstwren bir durum bence bunları düşünmeden bi kan verin. Ama doktorlar da beklenen adet tarihiniz gecikmeden kan vermeyin çünkü kimyasal gebelik olabilir diyor bu olsa da normalde biz pek farkedemeyiz değer kendi kendine artıp sonra düşmeye başlıyor ve sıfırlanıyor regl oluyoruz . Regl gecikmeden sürekli kan verdiğimiz de bu kimyasal gebelik olayını fark edip üzülebiliyoruz eğer dayanabilirseniz bence reglinizin gecikmesini bekleyip öyle kan verinİnternetten de baktım şimdi hamilelik oluşmuşsa ilişkiden 10 12 gün sonra test pozitif çıkarmış
Çok ama çok sagolun gerçekten yeterince aydinlattiniz beniYumurtlama da sonraki adetten 14 gün önce olur herkeste yani adet tarihinizden sonra kaçıncı günde yumurtlayacağınız belli olmaz değilir ama yumurtlama olduktan sonra herkes 14 gün sonra regl olur o yüzden regliniz belki erken olacaktı bu ay hamilelik oluşmasaydı reglinize 9 gün değil de daha az bir süre vardı gibi düşünebilirsiniz umarım anlatabilmişimdir yani yumurtlama her kadında değişiklik göstwren bir durum bence bunları düşünmeden bi kan verin. Ama doktorlar da beklenen adet tarihiniz gecikmeden kan vermeyin çünkü kimyasal gebelik olabilir diyor bu olsa da normalde biz pek farkedemeyiz değer kendi kendine artıp sonra düşmeye başlıyor ve sıfırlanıyor regl oluyoruz . Regl gecikmeden sürekli kan verdiğimiz de bu kimyasal gebelik olayını fark edip üzülebiliyoruz eğer dayanabilirseniz bence reglinizin gecikmesini bekleyip öyle kan verin
Tedavi görüyorumUstune bir kez regl gordugunuzu sandiginiz gebelik bu kadar az silik cikmaz cunku en az 7 haftalik olmasi gerekiyor bu durumda?
Siz tup bebek tedavisi, hormon tedavisi gibi birseyler gormuyorsaniz ya testiniz bozuk ya da kimyasal gebelik yasiyor olabilirsiniz.
Ustune bir kez regl gordugunuzu sandiginiz gebelik bu kadar az silik cikmaz cunku en az 7 haftalik olmasi gerekiyor bu durumda?
Siz tup bebek tedavisi, hormon tedavisi gibi birseyler gormuyorsaniz ya testiniz bozuk ya da kimyasal gebelik yasiyor olabilirsiniz.
Gidecemde eşim hep umutlaniyor hayal kırıklığı yaşıyor bir de 2 gün önce verdim negatif olduğu için gitmek istemiyorum acikcasiAnladığım kadarıyla 2 erken gebelik testi 1 kaset test pozitif çıkmış yanılma payı bu kadar testte olmaz bence hiç olumsuz düşünmeyin kan verin
İnşallah dediginiz gibidirilk iki testiniz farklı marka ve ikisi de pozitif kaset test erken gebelik testleri kadar hassas değil ikiye karşı bir şu an pozitif ihtimali daha fazla
Canı gönülden bir inşallaaahİnşallah dediginiz gibidir
Rica ederim ne demek inşallah güzel haberler verinÇok ama çok sagolun gerçekten yeterince aydinlattiniz beni
çok teşekkür ederimİnşallah dediginiz gibidir
Kızlar iki gün önce test yaptım silik cizgi çıktı bugün sabah ilk idarla yaptım hemen çıkan yine silik cizgi ama diğeri göre çok çok belli ama regl günüme daha çok var bu durumda testlerde gebelik varsa cikarmi
2 gun once kan testiniz negatif miydi?Gidecemde eşim hep umutlaniyor hayal kırıklığı yaşıyor bir de 2 gün önce verdim negatif olduğu için gitmek istemiyorum acikcasi