• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Matmazelcrus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
384
-15
13
Arkadaşlar kısaca durumu anlatmak istiyorum ben 1. Kızımdan sonra bir çocuğum daha olmasını istedim ama iki tüplerimdeki tıkalıymış biri ilaçla açıldı ama diğeri hala kapalı yani yarımım %50 ihtimalle hamile kalma şansım varmış uzun zamandır tedavi görüyorum geçen hafta doktora gittiğimde sağlam olan yumurtalığımın çatladığını öğrendim yani sol yumurtalığımın çatlamıştı üstünden bir buçuk hafta geçti halsizliğimden süphelenip erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç gündürde sol yumurtalığımın olduğu yerde ve belimde dayanılmaz ağrılar oluyor acaba hamilemiyim lütfen bile biri bana birşey söylesin

Arkadaşlar kısaca durumu anlatmak istiyorum ben 1. Kızımdan sonra bir çocuğum daha olmasını istedim ama iki tüplerimdeki tıkalıymış biri ilaçla açıldı ama diğeri hala kapalı yani yarımım %50 ihtimalle hamile kalma şansım varmış uzun zamandır tedavi görüyorum geçen hafta doktora gittiğimde sağlam olan yumurtalığımın çatladığını öğrendim yani sol yumurtalığımın çatlamıştı üstünden bir buçuk hafta geçti halsizliğimden süphelenip erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Bir kaç gündürde sol yumurtalığımın olduğu yerde ve belimde dayanılmaz ağrılar oluyor acaba hamilemiyim lütfen bile biri bana birşey söylesin
İHTİMAL VAR ADET GECIKIRSE TEST YAPIN

Testin fotoğrafını atabilir misiniz ? Silikse hamilesinizdir daha yenidir

IMG-20230928-WA0000.jpeg
2 ya da 3 dk da çıktı bu silik çizgi

Testin fotoğrafını atabilir misiniz ? Silikse hamilesinizdir daha yenidir
Bir kere daha böyle olmuştu ümitlenmiştim ama o zaman silik çizginin ne zaman çıktığını bilmiyordum bunda 10 dakika boyunca baktım silik çizgiye yanılmamak için şimdiyse içimde bir umut var ama bu umudumda kırılırsa ne yapacağımı bilmiyorum

Hayirli aksamlar kizlar size bisi sorucam ben gecen ay regli olduktan sonra hic korunmadan esimle beraber oldum reglime 15 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti ecz gittim daha erken olfugunu ve bir hafta sonra tekrar yapmam gerektigini soledi dogrumu sizce.?

Hayirli aksamlar kizlar size bisi sorucam ben gecen ay regli olduktan sonra hic korunmadan esimle beraber oldum reglime 15 gun var erken gebelik testi yaptim negatif cikti ecz gittim daha erken olfugunu ve bir hafta sonra tekrar yapmam gerektigini soledi dogrumu sizce.?
Evet o baya erken olmuş regline 1 hafta kala erken gebelik testi yaparsan doğru sonuç alırsın

Kızlar bugün yine yaptım daha belirgin oldu

Kizlar test yaptim bole cikti sonra gittim kan testi yPtirdim sonuclari gondersem anlarmisiniz

Back
X