Kan verdiniz mi?Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben ilk kizimdada bilmeden üstüne görme durumu yaşamıştım şuanda bir bebek düşüncemiz yok ama geçen gün şüphelendim ve test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çıktı ve bu ay adetimden tam 13gun önce regli oldum bu durum ilk defa başıma geliyor.baya araştırdım ama emin olamıyorum şuanda pedi doldurmuyor az geliyor ama sanki adet kanaması gibi emin olamadım yardımınıza ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2759926
Hayır henüz vermedim internetten baya araştırma yaptım rengi açık pembe veya kahverengi olur yazınca herhalde regli oldum diye düşünüyorumKan verdiniz mi?
Adetinizden baya geçmiş bu kanama normal olmayabilir lütfen bir kan verip doktor kontrolünde olunHayır henüz kan vermedim internetten baya araştırma yaptım rengi açık pembe veya kahverengi olur yazınca herhalde regli oldum diye düşünüyorum
Kist patlaşmış olabilirHayır henüz kan vermedim internetten baya araştırma yaptım rengi açık pembe veya kahverengi olur yazınca herhalde regli oldum diye düşünüyorum
Doğru söylüyorsunuz emin olmak için en iyisi kan vermek olacak sanırımAdetinizden baya geçmiş bu kanama normal olmayabilir lütfen bir kan verip doktor kontrolünde oluninternetten her okuduğunuz doğru değil yanlış çok yönlendirmeler var
Evet oyle bir seçenekte var ilk defa bu kadar önce hastalanınca tedirgin oldumKist patlaşmış olabilir
Çok geçmiş olsun banada yazın merak ettim bendeEvet oyle bir seçenekte var ilk defa bu kadar önce hastalanınca tedirgin oldum
Tabiki eğer gidip test yaptirabilirsem mutlaka haber vericemÇok geçmiş olsun banada yazın merak ettim bende
Offf su kanlı resımlerı paylasmayın yaa!!!Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak ben ilk kizimdada bilmeden üstüne görme durumu yaşamıştım şuanda bir bebek düşüncemiz yok ama geçen gün şüphelendim ve test yaptım ikinci çizgi varla yok arasında çıktı ve bu ay adetimden tam 13gun önce regli oldum bu durum ilk defa başıma geliyor.baya araştırdım ama emin olamıyorum şuanda pedi doldurmuyor az geliyor ama sanki adet kanaması gibi emin olamadım yardımınıza ihtiyacım var.Eki Görüntüle 2759926
Offf su kanlı resımlerı paylasmayın yaa!!
Bizim burdaki amacımız fikir almak rahatsız oluyorsanız lütfen bakmayın yada girmeyin .. burda bundan daha fenalari var bu tarz olaylari yaşayan bir sürü kadın var hepsinin fikrini almak için paylaşılıyor bu tarz resimler .Offf su kanlı resımlerı paylasmayın yaa!!!
Henüz test yaptiramadim maalesef ama evde idrar testi yaptım negatif çıktı ama göğüs uçlarında koyulaşma ve ara ara sizlamalar oluyor bakalım hayırlısı sonuç ne olacakHamile olup da adet gören arkadaşım vardj. Sonucu yazın merak ettim
Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..Bizim burdaki amacımız fikir almak rahatsız oluyorsanız lütfen bakmayın yada girmeyin .. burda bundan daha fenalari var bu tarz olaylari yaşayan bir sürü kadın var hepsinin fikrini almak için paylaşılıyor bu tarz resimler .
Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..
Cok afedersiniz bi taraflarınıza sürdüğünüz kanlı peceteye kımse bakıp midesini bulandırmak zorunda deıl..!!!
Kâle almayın ozaman alttada çıktıysa yorum yapmayın yorum yaparak daha çok konunun içine dahil oluyorsunuz..sizin dışınızda çok şükür böyle bir yorumla karşılaşmadım . Daha fazla yazmazsaniz her açtığınızda midenizde bulanmaz ...Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..
Cok afedersiniz bi taraflarınıza sürdüğünüz kanlı peceteye kımse bakıp midesini bulandırmak zorunda deıl..!!!
Bu konuda haklısınız, her actıgımda midem bulanacak.. Saglıcakla kalın..Kâle almayın ozaman alttada çıktıysa yorum yapmayın yorum yaparak daha çok konunun içine dahil oluyorsunuz..sizin dışınızda çok şükür böyle bir yorumla karşılaşmadım . Daha fazla yazmazsaniz her açtığınızda midenizde bulanmaz ...
Konuş başlığına uyarı yazın. Merak edip girdim ama fotoğraf görmeyi beklemiyordum, kimse de bundan rahatsız olmamak durumunda değil. Gerçekten çok rahatsız edici arkadaşa katılıyorum.Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..
Bizim burdaki amacımız fikir almak rahatsız oluyorsanız lütfen bakmayın yada girmeyin .. burda bundan daha fenalari var bu tarz olaylari yaşayan bir sürü kadın var hepsinin fikrini almak için paylaşılıyor bu tarz resimler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?