• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

keşke başlığa yazsaydınız mesela hassas olan bakmasın gibi.
doktor mu var burda kime gösteriyorsunuz ki. Anlatın geçin yani .
Yani pardon da ben burda okadar içeriğe göz attım bu tarz paylaşımlarda oldukça fazla denk geldi merak ediyorum herkeste bu şekilde cevaplar var mı diye ilk defa burda birşey danışmak istedim ama farklı algılayacak kadınlar olduğunu unutmuşum burda doktor olmadığının pek âlâ farkındayım sadece benimle aynı durumu yaşayanlar var mı onu merak etmiştim.. buranın da genel amacı bu zaten yani en azından ben öyle düşünüyorum aradığım bir çok sorunun cevabını görebiliyoruz çünkü az çok fikir sahibi oluyoruz.. ama bu ilk ve son olmuştur heralde benim açımdan en azından çünkü kadının kadından başka düşmanı yokmus gerçekten bu kadar normal ve basit olan şeyi bu kadar uzatmanın hiç bir manası yok..

Yani pardon da ben burda okadar içeriğe göz attım bu tarz paylaşımlarda oldukça fazla denk geldi merak ediyorum herkeste bu şekilde cevaplar var mı diye ilk defa burda birşey danışmak istedim ama farklı algılayacak kadınlar olduğunu unutmuşum burda doktor olmadığının pek âlâ farkındayım sadece benimle aynı durumu yaşayanlar var mı onu merak etmiştim.. buranın da genel amacı bu zaten yani en azından ben öyle düşünüyorum aradığım bir çok sorunun cevabını görebiliyoruz çünkü az çok fikir sahibi oluyoruz.. ama bu ilk ve son olmuştur heralde benim açımdan en azından çünkü kadının kadından başka düşmanı yokmus gerçekten bu kadar normal ve basit olan şeyi bu kadar uzatmanın hiç bir manası yok..
Düşmanlık ne alaka? Rahatsız olduğumuzu belirttik bunda da haksız sayılmayız. Her şeyi ofansif algılamayın, gerçekten rahatsız olunacak bir şey olduğunun siz de farkındasınız çiçek böcek fotoğrafı değil sonuçta.

Bundan fena ne var Allah askına, ayrıca özel olarak da girmedim konunuza.. En altta konularda pat resım cıktı karsıma.. Özelden sorarsınız fikir almak istediğiniz kişiye gönderirsiniz..
Cok afedersiniz bi taraflarınıza sürdüğünüz kanlı peceteye kımse bakıp midesini bulandırmak zorunda deıl..!!!
Kesinlikle size katılıyorum bende özellikle girmedim konunuza hanımefendi. Her konuya baktıgım gibi actım uyarı olmadığı için haliyle gördüm. Hic hos değil burada doktor degiliz ki bunu doktora bile gösterseniz kan almadan tahlil yapmadan ne kanı oldugunu size söyleyemez. Bana ilk defa denk geldi böyle bir fotoğraflı kanlı konu, halbuki cok bakarım. Baskasında görsem yine uyarımı yapardım.

Sinirlenecek bir şey yok. aklınızda bulunsun bir daha başlıkta belirtirsiniz. Ben açtığımda böyle bir şey göreceğimi bilemezdim ki. Midesi hassas olanlar var.
kadının kadından başka düşmanı yokla ne ilgisi var anlamadım. Bir laf öğrenmişsiniz her yere oturtuyorsunuz ama oturmuyor.

Bak yine cıktı... E Ecesinem
Bi hal çaresine bak nolur şu resmin ya

Eklentiler

• Screenshot_20210121_192704_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20210121_192704_com.android.chrome.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 25
Bu nedir ya? İnsanlarin kanli tuvalet kagidini gormek zorunda miyiz? Tamam burasi fikir alisverisi icin bir site ama nasil ki bu tuvalet kagidinizi konu komsu es dost akrabaya gosterip soramiyorsaniz burda da soramazsiniz, anonim olmaniz mide bulandirdigibiz gercegini degistirmiyor. Az edep yahu!

Back