Doktora gittinmi canim cunku kan degerlerin duşmuş ve 1.0 cikmiş bu degerle gebelik testi cift cizgi cikmazBenim adetim 4 gün gecikti kasık agrim oldu hafif bende hasteneye gittim kanim 5.6 cikti bende test aldim hemen ikinci cizgi cikti sonra tekrar kan verdim kanim 1.0 cikti sonra 2 gun asiri kanamam oldu sonra gecti nedir bu anlayamıyorum gebelik testi yapiyorum tekrar iki cizgi cikiyo
Cıktı hala cikiyo gitmedim doktoraDoktora gittinmi canim cunku kan degerlerin duşmuş ve 1.0 cikmiş bu degerle gebelik testi cift cizgi cikmaz
NormaldeCıktı hala cikiyo gitmedim doktora
Adetim 4 gün sürüyor ve 4 gün gecikti kan testim 5.6 cikti sonra düştü sonra iki gün asiri kanamam.olduNormalde
Deger dusunce adet oluyo insan
Ondan sonra deger yukselirse diş gebelik diyolar
Ne zamandan beri adetin geçti
Adetim 4 gün sürüyor benim ve 4 gün boyunca hiç adet olmadim agrim oldu degerim 5.6 cikti gebelik testi yaptim hemen iki cizgi cikti sonra tekrar kan verdim 1.0 cıktı sorna 3 gün kanamam olduBuyuk ihtimal biseyler olmaya calismis ama.olamamis snra da bu yuzden agrili olms kimyasal da diyemeyiz ama bi action olmus icerde benmde olmstu gerceketn kanama agrili ve kisa suruyor
Tekrar kan ver canimCıktı hala cikiyo gitmedim doktora
Canim doktora gozunAdetim 4 gün sürüyor ve 4 gün gecikti kan testim 5.6 cikti sonra düştü sonra iki gün asiri kanamam.oldu
Ayni sekilde benimde hatta kanama gunu 2.98 cikti 3 gun kanamam olduAdetim 4 gün sürüyor benim ve 4 gün boyunca hiç adet olmadim agrim oldu degerim 5.6 cikti gebelik testi yaptim hemen iki cizgi cikti sonra tekrar kan verdim 1.0 cıktı sorna 3 gün kanamam oldu
Öylemi yapiyim bilmiyorum pskolojim darmadağın oldu esime hamileyim dedim sevindi şimdi ne dicem bilmiyorumBir doktora gitmelisiniz . Kimyasal gibi duruyor ama gene de siz bir görünün .
Neden öyle oluyorKimyasal geçirmişsiniz. Maalesef hamile değilsiniz.
Olabiliyor normal bir şey maalesefNeden öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?