Üstüne görme olayı çok farklı bir durum. Üstüne görmenin diğer adı yerleşme kanamasıdır ve adet kanamasından farklıdır 1-2 gün sürer ve lekelenme gibi olurAraştırdım üstüne görme yaşayanlar var ama hamile kalmışlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstüne görme olayı çok farklı bir durum. Üstüne görmenin diğer adı yerleşme kanamasıdır ve adet kanamasından farklıdır 1-2 gün sürer ve lekelenme gibi olurAraştırdım üstüne görme yaşayanlar var ama hamile kalmışlar
Anladım ben normal adet gördümÜstüne görme olayı çok farklı bir durum. Üstüne görmenin diğer adı yerleşme kanamasıdır ve adet kanamasından farklıdır 1-2 gün sürer ve lekelenme gibi olur
O zaman maalesef gebe değilsin. Gebe olmak için HCG 5 üzeri olmalı canımAnladım ben normal adet gördüm
Bu ay bir daha denicem artikO zaman maalesef gebe değilsin. Gebe olmak için HCG 5 üzeri olmalı canım
Ovulasyon testi dene süreci hızlandırmak istiyorsan ama kaset tipi olmasın çubuk test olsun onlar daha doğru sonuç veriyorBu ay bir daha denicem artik
Tamam cnm teşekkür ederimOvulasyon testi dene süreci hızlandırmak istiyorsan ama kaset tipi olmasın çubuk test olsun onlar daha doğru sonuç veriyor
Neresi yuksek bu degerin hanimefendi
Neye göre 1 tık, kime göre 1 tık??? Branşınız ne merak ettimİmkanın varsa bi kan testi daha yaptir degerin bir tık ama cok degil bir tık yuksek çıkmış yaptir sonucu yaz yardimci olalım
Ya neden dalga geciyosunuz ayıp yaptığınız burda sadece soru sordum hamile olabilir miyim diye hemen dalga geciyosunuzNeye göre 1 tık, kime göre 1 tık??? Branşınız ne merak ettim
Bu yorumu yapan aslında senle dalga geçmiş cnm, ben değilYa neden dalga geciyosunuz ayıp yaptığınız burda sadece soru sordum hamile olabilir miyim diye hemen dalga geciyosunuz
Biliyorum söylemene gerek yokBu yorumu yapan aslında senle dalga geçmiş cnm, ben değil
Eeee o zaman???Biliyorum söylemene gerek yok
Ustune gorme boyle olmuyorAraştırdım üstüne görme yaşayanlar var ama hamile kalmışlar
Şaka mısınız?İmkanın varsa bi kan testi daha yaptir degerin bir tık ama cok degil bir tık yuksek çıkmış yaptir sonucu yaz yardimci olalım
Bence dalga geçmiş başka açıklaması yok bununŞaka mısınız?
Bende matematikte iyi değilim ama bu kadar da kötü değilim az çok hamilelik değerlerini biliyorsanız bunun 0'dan bir farkı olmadığını biliyor olmalısınız.
Bir de üstüne görme olabilir demissiniz boşa umut vermeden önce bir bayana sorun bakalım adeti nasıl yaşadınız diye, ondan sonra umut verin.
Hamilelik düşünmese konu sahibi, her gun okuduğumuz sevgili,nişanlı konuları gibi birşey olsa tamam dicem de, kadın hamilelik düşünüyor bununla dalga geçilmez sanmıyorum.Bence dalga geçmiş başka açıklaması yok bunun
Yorumu onu gösteriyor canım, 0.100 değere 1 tık üstü çok değil sadece 1 tık üstü çıkmış diyorsa aklıma dalga geçmesinden başka bişey gelmiyor... Ha birde üstüne görmüş olabilirsin yazmış, neye göre?? Sordu mu adetin nasıl oldu, akıntı şeklinde miydi yoksa normal adet mi? Amacını dalga geçmiş olmasından başka bişeye yoramıyorumHamilelik düşünmese konu sahibi, her gun okuduğumuz sevgili,nişanlı konuları gibi birşey olsa tamam dicem de, kadın hamilelik düşünüyor bununla dalga geçilmez sanmıyorum.
Yorumu onu gösteriyor canım, 0.100 değere 1 tık üstü çok değil sadece 1 tık üstü çıkmış diyorsa aklıma dalga geçmesinden başka bişey gelmiyor... Ha birde üstüne görmüş olabilirsin yazmış, neye göre?? Sordu mu adetin nasıl oldu, akıntı şeklinde miydi yoksa normal adet mi? Amacını dalga geçmiş olmasından başka bişeye yoramıyorum
Aslında biosunda çocuğu da yok yazıyor, hangi tecrübesi ile dedi oda ayrı bir konu neyse Allah bilir niyetini deyim de uzayım yavaş yavaşBilmiyorum canim bu kadar kötü bir insan olamaz bence ya olmamalı yani.
Duyduklari ile yorum yapıyordur muhtemelen ama tam doğru olani ogrenmeden umut vermekte doğru değil.Aslında biosunda çocuğu da yok yazıyor, hangi tecrübesi ile dedi oda ayrı bir konu neyse Allah bilir niyetini deyim de uzayım yavaş yavaş