Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkanın varsa bi kan testi daha yaptir degerin bir tık ama cok degil bir tık yuksek çıkmış yaptir sonucu yaz yardimci olalımMrb hanımlar ben yeni evliyim benim 29 martta ilişkim oldu ve bir kaç gün daha devam etti böyle adet günüme 9 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 cikti ve 9 gün sonra adet oldum bugün bitti tekrar kan testi yapsam bu değer yükselir mi lütfen yardım edin
Tamamİmkanın varsa bi kan testi daha yaptir degerin bir tık ama cok degil bir tık yuksek çıkmış yaptir sonucu yaz yardimci olalım
Evet adet oldumadet olmussunuz nasıl yükselsin? ben mi yanlıs anladım?
adet olmussunuz hamilelik yokturEvet adet oldum
adet gurmusun bidaha yaptırmana gerek yok benceMrb hanımlar ben yeni evliyim benim 29 martta ilişkim oldu ve bir kaç gün daha devam etti böyle adet günüme 9 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 cikti ve 9 gün sonra adet oldum bugün bitti tekrar kan testi yapsam bu değer yükselir mi lütfen yardım edin
Tamam cnm bu yumurtlama günlerinde daha fazla hamilelik oluyomuş doğru muAdet olmuşsun bu ay geçti bündan sonra gün aşırı ilişki olsun adetin geçerse kan tahlili yaptır Canım Suan yaptırmanın bi anlamı yok
İnternette bol ca konu var hamile kalmaya zamanlarıyla ilgili araştırabilirsinTamam cnm bu yumurtlama günlerinde daha fazla hamilelik oluyomuş doğru mu
Mrb hanımlar ben yeni evliyim benim 29 martta ilişkim oldu ve bir kaç gün daha devam etti böyle adet günüme 9 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 cikti ve 9 gün sonra adet oldum bugün bitti tekrar kan testi yapsam bu değer yükselir mi lütfen yardım edin
Neresi yuksek bu degerin hanimefendiİmkanın varsa bi kan testi daha yaptir degerin bir tık ama cok degil bir tık yuksek çıkmış yaptir sonucu yaz yardimci olalım
Yanı hamilemiyimArkadaşlar üstüne görme olmuş olabilir.
Hayir tabi kiYanı hamilemiyim
Araştırdım üstüne görme yaşayanlar var ama hamile kalmışlarHayir tabi ki
Evet zaten gebelik yumurtlama döneminde oluşur. Yumurtlama günleri tespit etmek için kitler var onları kullanabilirsin. Ben o şekilde hamile kaldım. Ama dur bi Bismillah acelen ne canımTamam cnm bu yumurtlama günlerinde daha fazla hamilelik oluyomuş doğru mu
Tamam cnmEvet zaten gebelik yumurtlama döneminde oluşur. Yumurtlama günleri tespit etmek için kitler var onları kullanabilirsin. Ben o şekilde hamile kaldım. Ama dur bi Bismillah acelen ne canım