• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Aslisaray

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2019
155
31
48
25
Mrb hanımlar ben yeni evliyim benim 29 martta ilişkim oldu ve bir kaç gün daha devam etti böyle adet günüme 9 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 cikti ve 9 gün sonra adet oldum bugün bitti tekrar kan testi yapsam bu değer yükselir mi lütfen yardım edin

Mrb hanımlar ben yeni evliyim benim 29 martta ilişkim oldu ve bir kaç gün daha devam etti böyle adet günüme 9 gün kala kan testi yaptırdım beta hcg 0.100 cikti ve 9 gün sonra adet oldum bugün bitti tekrar kan testi yapsam bu değer yükselir mi lütfen yardım edin
İmkanın varsa bi kan testi daha yaptir degerin bir tık ama cok degil bir tık yuksek çıkmış yaptir sonucu yaz yardimci olalım

adet gurmusun bidaha yaptırmana gerek yok bence

Adet olmuşsun bu ay geçti bündan sonra gün aşırı ilişki olsun adetin geçerse kan tahlili yaptır Canım Suan yaptırmanın bi anlamı yok

🤦‍♀️

Eklentiler

• images (1).jpeg
    images (1).jpeg
    31,2 KB · Görüntüleme: 39
Tamam cnm bu yumurtlama günlerinde daha fazla hamilelik oluyomuş doğru mu
Evet zaten gebelik yumurtlama döneminde oluşur. Yumurtlama günleri tespit etmek için kitler var onları kullanabilirsin. Ben o şekilde hamile kaldım. Ama dur bi Bismillah 😊 acelen ne canım

Back