- 12 Aralık 2017
- 1.681
- 863
- 53
- Konu Sahibi Usaklibirkiz
-
Geri çekilme yöntemiyle ama eşim istiyor ve kendinden süpheleniyo kaçırmış olabilirim diyeKorunuyor musunuz?
O kadar sıkıntıya ragmen onleminizi almiyorsaniz Allah sonunuzu hayir etsin.Geri çekilme yöntemiyle ama eşim istiyor ve kendinden süpheleniyo kaçırmış olabilirim diye
Konumuz bu mu şimdi ?O kadar sıkıntıya ragmen onleminizi almiyorsaniz Allah sonunuzu hayir etsin.
Yumurtlamaniz ne zaman gerçekleşti bu ay. Düzensizlik olmuştur belki diye soruyorum. Ben de geri cekilme ile korundum aylarca. Doktorlar korunma degil diyor ama. Evlilik öncesi nikah islemleri icin gittigim hastanede bana verilen bilgilendirme amacli kitapçıkta geri cekilme ile korunabilecegi yaziyordu. Her neyse stresten adet olamıyor olabilirsiniz. Ama duzenli olarak gebelik testi yapin yine de ne olur ne olmaz.Arkadaşlar sat 19 Şubat. Düzensizlik yok 28 günde olurum. Reglim gecikti. 1 haftadır da kahverengi leke var. Kan verdim Salı günü bhcg 1.20 çıktı. Doktora gittim vajinal ultrasonla baktı. Kanama var evet ama her şeyin temiz yara kist vs yok dedi. haftaya Cuma’ya kadar adet olursan olursun olmazsan yine gel dedi. Yoğun bir şekilde kahverengi olarak devam ediyor. Basına böyle bi durum gelen var mı?
Normalde hiç düzensiz olmaz. Belki de strestendir. Doktor da pek konuşkan değildi beni muallakta bıraktı. İlaç veremem vs neden dedi bilmiyorum.Yumurtlamaniz ne zaman gerçekleşti bu ay. Düzensizlik olmuştur belki diye soruyorum. Ben de geri cekilme ile korundum aylarca. Doktorlar korunma degil diyor ama. Evlilik öncesi nikah islemleri icin gittigim hastanedr bana verilen bilgilendirme amacli kitapçıkta geri cekilme ile korunabilecegi yaziyordu. Her neyse stresten adet olamıyor olabilirsiniz. Ama duzenli olarak gebelik testi yapin yine dr ne olur ne olmaz.
Bir ihtimal gebelik vardır diye vermemiş olabilir. Şimdi birkaç hafta geçtiği halde yine olmazsan ve gebelik de görünmüyorsa o zaman ilaç verir.Normalde hiç düzensiz olmaz. Belki de strestendir. Doktor da pek konuşkan değildi beni muallakta bıraktı. İlaç veremem vs neden dedi bilmiyorum.
Teşekkür ederim. Peki bhcg 1.20 çıktı 5 den yüksek olması gerekiyormuş. Yani ilerleyen zamanlarda bu sonuç yükselebilir miBir ihtimal gebelik vardır diye vermemiş olabilir. Şimdi birkaç hafta geçtiği halde yine olmazsan ve gebelik de görünmüyorsa o zaman ilaç verir.
Eger gebelik varsa yükselir tabi de. Olsa şimdi bile çikardı gebelik. Gerçi kanda idrarda cikmayip haftalar sonra gebe oldugunu öğrenenler de gördüm. Allah gönlünüze gore versin.Teşekkür ederim. Peki bhcg 1.20 çıktı 5 den yüksek olması gerekiyormuş. Yani ilerleyen zamanlarda bu sonuç yükselebilir mi
Konu bu olmayabilir ama arka arkaya esinle sıkıntıların uzerine konular aciyorsun ama yeterince onlem almiyorsun.dusuncelerimi soylemekte ozgur oldugumu dusunuyorumKonumuz bu mu şimdi ?
Bende o yüzden arada kaldım. Hep acabalar kafamda :)Eger gebelik varsa yükselir tabi de. Olsa şimdi bile çikardı gebelik. Gerçi kanda idrarda cikmayip haftalar sonra gebe oldugunu öğrenenler de gördüm. Allah gönlünüze gore versin.
Şuan sıkıntımdan bahsetmedim ama. Bu konuda fikrin varsa özgürsün söylemekte. Şuan ne durumda olduğumuzu bilemezsin.Konu bu olmayabilir ama arka arkaya esinle sıkıntıların uzerine konular aciyorsun ama yeterince onlem almiyorsun.dusuncelerimi soylemekte ozgur oldugumu dusunuyorum
Bende buna benzer birşey yaşadım yumurtalama dönemim çok sancılı geçti 3 4 gün sonrası ilişki oldu ve bu ay adet günümden 2gün önce lekenme yada kahve remgi adet kanaması oldu ve 4gün sürdü bugün birşey yok. Test yaptım negative çıkdı. 17 senedir ilk defa böyle bişi yaşadım.Arkadaşlar sat 19 Şubat. Düzensizlik yok 28 günde olurum. Reglim gecikti. 1 haftadır da kahverengi leke var. Kan verdim Salı günü bhcg 1.20 çıktı. Doktora gittim vajinal ultrasonla baktı. Kanama var evet ama her şeyin temiz yara kist vs yok dedi. haftaya Cuma’ya kadar adet olursan olursun olmazsan yine gel dedi. Yoğun bir şekilde kahverengi olarak devam ediyor. Basına böyle bi durum gelen var mı?
En son konunuzu 17 subatta acmissiniz bu kadar kisa surede o kadar sorun hallolduysa helal olsunŞuan sıkıntımdan bahsetmedim ama. Bu konuda fikrin varsa özgürsün söylemekte. Şuan ne durumda olduğumuzu bilemezsin.
Size ne ?En son konunuzu 17 subatta acmissiniz bu kadar kisa surede o kadar sorun hallolduysa helal olsun
Herseyinizi paylasip sonra yorum yapilmamasini mi istiyorsunuz???bu ne ironi... rahatsiz oluyorsaniz yorum yapilmasini istemiyorsaniz paylasmayacaksiniz.Size ne ?
Paylaşım konusunda da size ne. İstediğimi paylaşırım. Burda bi şüphemi paylaştım ve bu durumu yaşayanlardan yorum almak istedim. Ben hamilemiyim ama şu şu sorunlarım var demedim.Herseyinizi paylasip sonra yorum yapilmamasini mi istiyorsunuz???bu ne ironi... rahatsiz oluyorsaniz yorum yapilmasini istemiyorsaniz paylasmayacaksiniz.
Bana sizene diyemezsiniz terbiyenizi takinin...burda paylasim yapiyorsaniz yoruma acik olmaniz gerekiyor.kaldiramiyorsaniz paylasmayacaksiniz.Paylaşım konusunda da size ne. İstediğimi paylaşırım. Burda bi şüphemi paylaştım ve bu durumu yaşayanlardan yorum almak istedim. Ben hamilemiyim ama şu şu sorunlarım var demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?