Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim??!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Browni93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
59
37
3
31
Kızlar merhaba sürekli takip etsemde yeni üye oldum ve size danışmak istediğin birşey var..Geçen ay ara kanamam oldu neredeyse 5 yıldır yasmin kullanıyorum ilk defa ara kanama yaşadım doktor normal dedi ama artık hapı bırak dedi. Bıraktım normalinde ayın 7sinde yani c.tesi adet olmam gerekiyordu olmadım tabi hapı bıraktıktan sonra eşimle birkaç keçere birlikte olduk.. 3 gün geciktim sadece göğüs başlarımda hassasiyet var dokunduğumda acıyor bu zamana kadar hiç böyle birşey yaşamamıştım dokunduğunda baya acıyor acaba hamilemiyim? Yoksa ilacı bıraltığım içinmi??

Böyle tahmin yürüterek bilemeyiz. Tahlil yaptırın.

Yaptırıcam 2 3 gün daha beklicem belki adet olurum diye ama beklerkende danışmak istedim. Çok heveslenmemeye çalışıyorum ama yinede içimde tatlı bir heycan var
Hayırlısı olsun o zaman.

Niyeyse içimden hamile olduğunuz geçti. Hayırlısı olsun hakkınızda :) Ben de hamile oldugumu göğüs ucu hassasiyeti ile anlamıştım. Daha önce olmamıştı hiç..

İdrar testi yaptım.. büyük bir ihtimalle ilacı bıraktım diye düzenimde değişiklik oldu boşuna heycanlandım
Kan testi daha güvenilir. .bir kaç güne gelmezse siz yine de her ihtimale.karşı kan testi yapın. .inşallah hamilesinizdir..değilse de en yakın zamanda Rabbim nasip etsin

Kan testi daha güvenilir. .bir kaç güne gelmezse siz yine de her ihtimale.karşı kan testi yapın. .inşallah hamilesinizdir..değilse de en yakın zamanda Rabbim nasip etsin
İyi niyetiniz düşünceleriniz için teşekkür ederim.. biraz araştırma yaptım ilaçtan sonra geç gelme durumu çok yaygın.. Göğüs ucundaki hassasiyette geçti yani hiç hamilelik belirtiside yok ben sanmıyorum oyyüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…