- 3 Şubat 2018
- 5
- 2
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yap bence duruma göre kan verirsinMerhaba arkadaşlar bugün adetimin 3ncü günü ve daha adet olmadım. Hem seviniyorum hem hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum![]()
Yumurtlama zamanını biliyorsan ve yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiyse kan ver canım daha garanti olurCanım hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum..1-2 gün daha beklesem mi ki ?
Peki idrar testinde belli olurmu ki yapsam ? Beklemek çok zor ya gerçekten. Bugün 4ncü gün oldu ve yine değilim ..Yumurtlama zamanını biliyorsan ve yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçtiyse kan ver canım daha garanti olur
Normalde çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir kan garanti. Ama istersen test yap silik çıkarsa kan verirsinPeki idrar testinde belli olurmu ki yapsam ? Beklemek çok zor ya gerçekten. Bugün 4ncü gün oldu ve yine değilim ..
Hadi gözün aydın. Sağlıkla kucağına al insallahArkadaşlar hamileyim
Canım benim çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkeze nasip etsin insAllahHadi gözün aydın. Sağlıkla kucağına al insallah
Aminnn. Çok sevindim okudum senin hikayeni yeni atlatmışsın vajinamusu. Allah çok büyük beklemediğin anda neler neler verir bizlere :)Canım benim çok teşekkür ederim.. Allah isteyen herkeze nasip etsin insAllah
Öyle canım çok sağol. Vajinismusu yener yenmez hamile kalmışım.. Allah büyük gercekten. Ne olur kimse korkmasın cabalasın ben yendiysem ve şuan hamileysem emin olun sizde yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun dualarim hep vajinismusla savaşanlarla. Başarabileceksiniz biliyorumAminnn. Çok sevindim okudum senin hikayeni yeni atlatmışsın vajinamusu. Allah çok büyük beklemediğin anda neler neler verir bizlere :)
Nasil basardiniz banada anlatirmisinizÖyle canım çok sağol. Vajinismusu yener yenmez hamile kalmışım.. Allah büyük gercekten. Ne olur kimse korkmasın cabalasın ben yendiysem ve şuan hamileysem emin olun sizde yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun dualarim hep vajinismusla savaşanlarla. Başarabileceksiniz biliyorum
Tebrik ederim canım çok sevindimArkadaşlar hamileyim