• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ??

Kızlar bu ay bir değişik hissediyorum kendimi sürekli uyumama rağmen bi uykusuzluk halsizlik bu gün yemek yaptım yemeğin kokusundan tiksindim ilk defa midem bulandı tüm akşam başım desen ağrısı adetten bu yana hiç geçmedi

Peki idrar testinde belli olurmu ki yapsam ? Beklemek çok zor ya gerçekten. Bugün 4ncü gün oldu ve yine değilim ..
Normalde çıkar ama geç döllenmeyse çıkmayabilir kan garanti. Ama istersen test yap silik çıkarsa kan verirsin

Aminnn. Çok sevindim okudum senin hikayeni yeni atlatmışsın vajinamusu. Allah çok büyük beklemediğin anda neler neler verir bizlere :)
Öyle canım çok sağol. Vajinismusu yener yenmez hamile kalmışım.. Allah büyük gercekten. Ne olur kimse korkmasın cabalasın ben yendiysem ve şuan hamileysem emin olun sizde yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun dualarim hep vajinismusla savaşanlarla. Başarabileceksiniz biliyorum

Öyle canım çok sağol. Vajinismusu yener yenmez hamile kalmışım.. Allah büyük gercekten. Ne olur kimse korkmasın cabalasın ben yendiysem ve şuan hamileysem emin olun sizde yapabilirsiniz. Allah yardımcınız olsun dualarim hep vajinismusla savaşanlarla. Başarabileceksiniz biliyorum
Nasil basardiniz banada anlatirmisiniz

Ya ben de birşey soracağım değişik bir ağrım var,önce sol kasık ağrıyo,bi 10 dk kadar,sonra geçiyo. Kısa süresonra rahim bölgesi ağrımaya başlıyo sonra geçiyo. Kısa süre sonra sağ kasık ağrıyo.. son 2 gündür sürekli böyleyim,hiç bu durumu yaşayanınız oldu mu,hamilelik belirtisi mi yoksa başka bişey mi acaba?

Back