Canım testın bır fotografını atsanaYine yaptm test yine pozitif arkadaşlar ben gercekten anlamıyorum bu nasıl birşey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım testın bır fotografını atsanaYine yaptm test yine pozitif arkadaşlar ben gercekten anlamıyorum bu nasıl birşey
Olmuş olsa emın ol sılık te olsa cizgi cıkardı.Yınede hala olmamaya devam edersen tekrarlarsın testı.Dün yaptım negatif çıkıyor . Silik çizgi bile yok . Hayırlısı canım ya ..
En garantısı ulturasyon evet.O zamana kadar gebelık varsa daha da kesınlesmiş olur.Allah hakkında hayırlısını versın inşallah.Doktorum tatildeymiş haftaya geliyor.. eger haftaya adetim gelmezse direk doktora gitmeyi düşünüyorum bende. Hayırlısı neyse o olsun insallah
Öyle galiba kanmam arttı çünkü. Neden olur ki erken adetbana adet gibi geldi inşallah bebektir
3 günlük bi şaşma olabilir canım bi sebeb aramana gerek yokÖyle galiba kanmam arttı çünkü. Neden olur ki erken adet
Ovulasyon ne canım testi attım ben tüh :/ olabilirmi ? Hamilelik testi diye aldım ama ..
Öyle oldu galiba teşekkürler3 günlük bi şaşma olabilir canım bi sebeb aramana gerek yok
Arkadaşlar adetim geçtikten 1 gün sonra sol kasığım ağrımaya başladı bir kaç gün sonra bu sefer sağ kasığım ağrımaya başladı idrara çıkmadan önce daha da ağrım artıyor sanki bıçak saplanıyor gibi ve daha fazla uyumaya başladım halsizlik ve gğste şişlk ve akıntım var sizce ne olabilir?
Şiddetleniyo sonra biraz hafifliyo kasılmalarda varİdrarın birden gelip çok sıkıştırıyorsa ve sancı artıyorsa idrar yolu enfeksiyonu
Teşekkür ederim cevapladığınız içinİdrarın birden gelip çok sıkıştırıyorsa ve sancı artıyorsa idrar yolu enfeksiyonu
Bendede aynısı oldu idrar yolu enfeksiyonu dedi dr. Ama inşallah senin değildir allah gönlüne göre versin canımTeşekkür ederim cevapladığınız için
Canım döllenme zamanında da artıyor idrarda çıkması olası durum ama çok erken adetini bekle inşallah o zamanda görürsün çift çizgiyi hatta kanda görürsün inşallahhEvet idrar testimden 2 gün önceydi .. ve idrar testimde pozitif çıktı çok şaşırdım çünkü ancak 5 günlük hamile olabilirdim.. yani kafam allak bullak. Vajinismusu daha bu ay yendim bide yener yenmez hamile kalmış olmam mümküm olabilir mi bilmiyorum...
Amin canım çok teşekkür ederimBendede aynısı oldu idrar yolu enfeksiyonu dedi dr. Ama inşallah senin değildir allah gönlüne göre versin canım