Hamilemiyim ??

Kan tahlılını tekrarla.Belkıde tahlıl sonucunda bır yanlışlık olmustur.mumkunse baska bır hastanede tekrarlat.Yada en garantı ulturasyon.

Doktorum tatildeymiş haftaya geliyor.. eger haftaya adetim gelmezse direk doktora gitmeyi düşünüyorum bende. Hayırlısı neyse o olsun insallah

Doktorum tatildeymiş haftaya geliyor.. eger haftaya adetim gelmezse direk doktora gitmeyi düşünüyorum bende. Hayırlısı neyse o olsun insallah
En garantısı ulturasyon evet.O zamana kadar gebelık varsa daha da kesınlesmiş olur.Allah hakkında hayırlısını versın inşallah.

Yaptığın test ovulasyon testi olmasın sakın? Foto çekip atar mısın?

Ovulasyon ne canım testi attım ben tüh :/ olabilirmi ? Hamilelik testi diye aldım ama ..

Ovulasyon ne canım testi attım ben tüh :/ olabilirmi ? Hamilelik testi diye aldım ama ..

Yumurtlama günlerini gösteren bir test ve hemen her zaman ikinci çizgi silik de olsa çıkıyor.
Eczacı belki yanlış test verdi bilmiyorum. Kan testi kesin sonuç verir

Arkadaşlar adetim geçtikten 1 gün sonra sol kasığım ağrımaya başladı bir kaç gün sonra bu sefer sağ kasığım ağrımaya başladı idrara çıkmadan önce daha da ağrım artıyor sanki bıçak saplanıyor gibi ve daha fazla uyumaya başladım halsizlik ve gğste şişlk ve akıntım var sizce ne olabilir?

İdrarın birden gelip çok sıkıştırıyorsa ve sancı artıyorsa idrar yolu enfeksiyonu

Canım döllenme zamanında da artıyor idrarda çıkması olası durum ama çok erken adetini bekle inşallah o zamanda görürsün çift çizgiyi hatta kanda görürsün inşallahh

Merhaba arkadaşlar bugün adetimin 3ncü günü ve daha adet olmadım. Hem seviniyorum hem hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…