• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim ??

Elisa213

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2016
128
28
18
30
Arkadaşlar öncelikle ben vajinismusu daha bu ay içinde atlattım .. şuan adetime 1 hafta var geçen hafta idrar testim pozitif, ama kan testim negatif çıktı. hamile olabilirmiyim?

Yani kanda da çıkması gerekiyor canım bekle bakalım daha çok varmış
Evet cnm erken biliyorum ama vajinismusuda yeni atlatan birisi olarak o kadar heyecanlandımki.. :( Allahım hayırlısı olur insallah. Ilk haftalarda ne gibi belirtiler olur ki acaba test yapmayada korkuyorum artk ne olur yardmcı olun

Evet idrar testimden 2 gün önceydi .. ve idrar testimde pozitif çıktı çok şaşırdım çünkü ancak 5 günlük hamile olabilirdim.. yani kafam allak bullak. Vajinismusu daha bu ay yendim bide yener yenmez hamile kalmış olmam mümküm olabilir mi bilmiyorum...

Arkadaşlar öncelikle ben vajinismusu daha bu ay içinde atlattım .. şuan adetime 1 hafta var geçen hafta idrar testim pozitif, ama kan testim negatif çıktı. hamile olabilirmiyim?
kan testi belirleyicidir canim

geçmi yumurtladın o zaman canım

Evet idrar testimden 2 gün önceydi .. ve idrar testimde pozitif çıktı çok şaşırdım çünkü ancak 5 günlük hamile olabilirdim.. yani kafam allak bullak. Vajinismusu daha bu ay yendim bide yener yenmez hamile kalmış olmam mümküm olabilir mi bilmiyorum...
umarım degilsindir tadını çıkarın esinle hemen hamilelik düşünme canim

Kizlaar yardımıniniza ihtiyacım var adetim 2 Şubat'ta ama 27 sinde çok az kahve rengi leke geldi iki gün bugün de hafif kanlı ama daha fazla oldu. Adetime daha 3 gün var adet gibi de degilim. Bebek istiyoruz hem de çooookkk yerleşme kanaması olabilir mi bı kaç belirti de var

İnanın hiç bilmiyorum kafam o kadar karışık ki.. kan aldırırken doktor şuan kan testi için çok erken demişti ama yinede yaptırdım ben.. yani hamileysem bile amcal haftaya belli olur sanırım demi :(

İdrar testi pozıtıf demişsiniz belırgın sekıldemi.cizgiler.mumkunse testın fotografını atabılırmısınız.Bırde gebelık testlerınde cızgının rengı ve ne kadar sure içinde cıktıgı önemli.idrarı fazla damlatmıssanızda certaın gıbı testlerde yalancı pozıtıf cıkmasına neden olabılıyor.hcg önce kanda yukselıyor daha sonra idrara gecıyor.yanı şaşırtıcı bır durum yasadıgınız.

Kizlaar yardımıniniza ihtiyacım var adetim 2 Şubat'ta ama 27 sinde çok az kahve rengi leke geldi iki gün bugün de hafif kanlı ama daha fazla oldu. Adetime daha 3 gün var adet gibi de degilim. Bebek istiyoruz hem de çooookkk yerleşme kanaması olabilir mi bı kaç belirti de var
bana adet gibi geldi inşallah bebektir

İdrar testi pozıtıf demişsiniz belırgın sekıldemi.cizgiler.mumkunse testın fotografını atabılırmısınız.Bırde gebelık testlerınde cızgının rengı ve ne kadar sure içinde cıktıgı önemli.idrarı fazla damlatmıssanızda certaın gıbı testlerde yalancı pozıtıf cıkmasına neden olabılıyor.hcg önce kanda yukselıyor daha sonra idrara gecıyor.yanı şaşırtıcı bır durum yasadıgınız.
Canım testin üzerinde nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yaptım. Test uzerinde cizgiler hemen oluşmaya baslamıstı yaptığımda. Bide bir kaç gündür sabahları adet olacakmışım gibi hafif bir sancıyla uyanıyorum.. hic anlamış degilim :(

Canım testin üzerinde nasıl yapılması gerekiyorsa öyle yaptım. Test uzerinde cizgiler hemen oluşmaya baslamıstı yaptığımda. Bide bir kaç gündür sabahları adet olacakmışım gibi hafif bir sancıyla uyanıyorum.. hic anlamış degilim :KK43:
İdrar testını tekrarlayın bakalım sonuc ne olacak.Hatta imkanınız varsa sımdı tekrarlayın .yıne pozıtıf cıkarsa tekrar kan testı verın.cunku baska topınglerde okuduguma gore kanda negatıf cıktıgı halde hamile olan bır cok arkadas var.Sızın adınıza bende meraklandım şimdi.:KK35:

idrar da çıkacak kadar yükselmişse betahgc, kan da görülür,

tam tersi olsa kanda görülse idrar da çıkmasa anlarım,

idrar testini tekrarla

Kızlar bı el atın cünkü başka kimse yardımcı olamicak gibi. En son 28kasim -5 Aralık tarihleri arasında adet oldum. 6 sında birleşme oldu ama bosalma olmadı . Yinede bilemeyiz. Hala bugün oldu adet olamadım doktora gittim Ocak 18 de bhcg 0.25 çıktı tarlusal verdi kullandım olacak gibiyim ama olamıyorum. Bugün kan testi yaptırdım 2.07 çıktı . İlaçtan dolayimi yükseldi acaba ? Yani geç döllenme bile olsa bu kadar uzun sürer mi ? 57 gün geçti Cevapları iz için çok teşekkür ederim

Kızlar bı el atın cünkü başka kimse yardımcı olamicak gibi. En son 28kasim -5 Aralık tarihleri arasında adet oldum. 6 sında birleşme oldu ama bosalma olmadı . Yinede bilemeyiz. Hala bugün oldu adet olamadım doktora gittim Ocak 18 de bhcg 0.25 çıktı tarlusal verdi kullandım olacak gibiyim ama olamıyorum. Bugün kan testi yaptırdım 2.07 çıktı . İlaçtan dolayimi yükseldi acaba ? Yani geç döllenme bile olsa bu kadar uzun sürer mi ? 57 gün geçti Cevapları iz için çok teşekkür ederim
Canım zanetmiyorum gebelık oldugunu hamılelık olmus olsaydı daha fazla cıkardı.En az 5 olması gerekıyor bıldıgım kadarıyla.Tarlusaldan dolayı yukseliş olmuş olabılır.benımde basıma boyle bır durum gelmiş Bende yenı adet oldum.En son 13 kasımda olmuştum adet .baya gunum gectı 24 ocakta anca olabıldım.Bazen olabılıyor böyle.Yınede istersen Bır idrar testı yap.Ben emin olmak için yapmıştım.

Canım zanetmiyorum gebelık oldugunu hamılelık olmus olsaydı daha fazla cıkardı.En az 5 olması gerekıyor bıldıgım kadarıyla.Tarlusaldan dolayı yukseliş olmuş olabılır.benımde basıma boyle bır durum gelmiş Bende yenı adet oldum.En son 13 kasımda olmuştum adet .baya gunum gectı 24 ocakta anca olabıldım.Bazen olabılıyor böyle.Yınede istersen Bır idrar testı yap.Ben emin olmak için yapmıştım.
Dün yaptım negatif çıkıyor . Silik çizgi bile yok . Hayırlısı canım ya ..

Yine yaptm test yine pozitif arkadaşlar ben gercekten anlamıyorum bu nasıl birşey

Back