M Mumtaziye Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2017 6 0 1 42 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1 #21 Papatyasevengiller .!.: Adet duzensizliginiz var mı öncelikle yoksa test alıp yapabilirsiniz garanti olsun istiyorsaniz kan testi yaptırın Genişletmek için tıkla... Evdemi test yapayım yoksa kan testimi yapayım
Papatyasevengiller .!.: Adet duzensizliginiz var mı öncelikle yoksa test alıp yapabilirsiniz garanti olsun istiyorsaniz kan testi yaptırın Genişletmek için tıkla... Evdemi test yapayım yoksa kan testimi yapayım
M Mumtaziye Yeni Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2017 6 0 1 42 25 Eylül 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi dnz1 #22 Mumtaziye .!.: Evdemi test yapayım yoksa kan testimi yapayım Genişletmek için tıkla... Ben hamile kaldım 2 aylık düşük yaptım sonra kürtaj oldum 2 yıldır olmuyor doktora gidiyorum bir sorun yok gecen ay bir daha doktora gittim bir rahim filmi cekelim dedi
Mumtaziye .!.: Evdemi test yapayım yoksa kan testimi yapayım Genişletmek için tıkla... Ben hamile kaldım 2 aylık düşük yaptım sonra kürtaj oldum 2 yıldır olmuyor doktora gidiyorum bir sorun yok gecen ay bir daha doktora gittim bir rahim filmi cekelim dedi