Kaç gün geçti reglinmerhabalar bir sorum olcak benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnımda agrıyor sancı oluyor arada cok uykum geliyor uyumak istiyorum surekli hic birsey yapmak istemiyorum basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor arada midem de sık sık bulanmasada arada bulantı geliyor geciyor sonra aclık hissi var bide surekli acıkıyorum belim felanda cok agrıyor goguslerimde bir degisiklik yok sadece ustune bastırınca acıyo bugün test yaptım evde negativ cıktı sence hamilemiyim yardim edermisiniz sizde böyle oldunuz mu bunlar hamilelik belirtileri degil mi?
10 gün gectiKaç gün geçti reglin
Hamilesin o zaman kan testi yaptır10 gün gecti
kan testi yaptırıyım ben en iyisi teşekkür ederim ben bu arada agustosta 2 kere adet gördüm benim normalde adetim ayın 6si 7si gibi gelir agustosun 10unda adet oldum 31inde baktım kan gelmis yine adet olmuşum bu benim kafamı karıstırdı bu ay hic adet olmadım dedigim gibi 6 7 gibi adetim gelirdi gelmedi cok başım agrıyo halsizlik var ustumde acaba hamilemiyim diye düsündürüyo beni işte ben kan testi yaptırıyım teşekkür ederim :)Hamilesin o zaman kan testi yaptır
paylaşırım tabi ki :) inşallah hamileyimdirRica ederim
Sonucunu aldığın zaman paylaşırmısın burada
İnşallahpaylaşırım tabi ki :) inşallah hamileyimdir
ya benden bugün kan geldi adet kanı gibi degil ama acık renkte pembe böyle hafif kasıklarım agrıyor adette ki gibi cok kan akmıyor bu yerleşme kanaması mı acaba bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım :):)İnşallah
Neden test yapmıyorsun?ya benden bugün kan geldi adet kanı gibi degil ama acık renkte pembe böyle hafif kasıklarım agrıyor adette ki gibi cok kan akmıyor bu yerleşme kanaması mı acaba bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım :):)
2 gün önce yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde kan geldi adet kanaması gibi degil acaba üstüne görme mi bilmiyorum en iyisi kan testi yapmak:)Neden test yapmıyorsun?
Bence üstüne görme2 gün önce yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde kan geldi adet kanaması gibi degil acaba üstüne görme mi bilmiyorum en iyisi kan testi yapmak:)
yoğun olmadı baktım kan geldi hafif böyle pembe rengindeydi adette ki gibi kırmızı degildi leke gibi duruyor hafif kasık agrım var o kadarBence üstüne görme
Yoğunmu oldu peki
Evet yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama allah korusun düşük belirtiside ola bilir. İhmal etme kadın doğum'a git canım. Rabbim gönlüne gore versin.2 gün önce yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde kan geldi adet kanaması gibi degil acaba üstüne görme mi bilmiyorum en iyisi kan testi yapmak:)
amin cok tesekkur ederim kadın doğuma gideyim ben en iyisi :)Evet yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama allah korusun düşük belirtiside ola bilir. İhmal etme kadın doğum'a git canım. Rabbim gönlüne gore versin.
Adet duzensizliginiz var mı öncelikle yoksa test alıp yapabilirsiniz garanti olsun istiyorsaniz kan testi yaptırınSlm ben yeni üye oldum benim adetim 10 geçti ama dün akşam lekem oldu sizce hamilemiyim ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?