• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık hamilemiyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
merhabalar bir sorum olcak benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnımda agrıyor sancı oluyor arada cok uykum geliyor uyumak istiyorum surekli hic birsey yapmak istemiyorum basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor arada midem de sık sık bulanmasada arada bulantı geliyor geciyor sonra aclık hissi var bide surekli acıkıyorum belim felanda cok agrıyor goguslerimde bir degisiklik yok sadece ustune bastırınca acıyo bugün test yaptım evde negativ cıktı sence hamilemiyim yardim edermisiniz sizde böyle oldunuz mu bunlar hamilelik belirtileri degil mi?

Bu belirtiler hamilelik belirtileri ama öyle hepsi birden olmaz, belli aylarda olur çoğu. En erken belirti göğüs hassasiyeti ve regl gecikmesidir. Kan testi yaptırın beklemeyin çünkü psikolojik etkilenmiş olabilirsiniz.

merhabalar bir sorum olcak benim adetim gecikti gelmedi kasıklarım agrıyor karnımda agrıyor sancı oluyor arada cok uykum geliyor uyumak istiyorum surekli hic birsey yapmak istemiyorum basım cok agrıyor bas dönmeside oluyor arada midem de sık sık bulanmasada arada bulantı geliyor geciyor sonra aclık hissi var bide surekli acıkıyorum belim felanda cok agrıyor goguslerimde bir degisiklik yok sadece ustune bastırınca acıyo bugün test yaptım evde negativ cıktı sence hamilemiyim yardim edermisiniz sizde böyle oldunuz mu bunlar hamilelik belirtileri degil mi?
Kaç gün geçti reglin

Hamilesin o zaman kan testi yaptır
kan testi yaptırıyım ben en iyisi teşekkür ederim ben bu arada agustosta 2 kere adet gördüm benim normalde adetim ayın 6si 7si gibi gelir agustosun 10unda adet oldum 31inde baktım kan gelmis yine adet olmuşum bu benim kafamı karıstırdı bu ay hic adet olmadım dedigim gibi 6 7 gibi adetim gelirdi gelmedi cok başım agrıyo halsizlik var ustumde acaba hamilemiyim diye düsündürüyo beni işte ben kan testi yaptırıyım teşekkür ederim :)

Rica ederim
Sonucunu aldığın zaman paylaşırmısın burada

ya benden bugün kan geldi adet kanı gibi degil ama acık renkte pembe böyle hafif kasıklarım agrıyor adette ki gibi cok kan akmıyor bu yerleşme kanaması mı acaba bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım :):)

ya benden bugün kan geldi adet kanı gibi degil ama acık renkte pembe böyle hafif kasıklarım agrıyor adette ki gibi cok kan akmıyor bu yerleşme kanaması mı acaba bebek kendini belli mi etti acaba cok heycanlandım :):)
Neden test yapmıyorsun?

2 gün önce yapmıştım sonuc negativ cıktı bugünde kan geldi adet kanaması gibi degil acaba üstüne görme mi bilmiyorum en iyisi kan testi yapmak:)
Evet yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama allah korusun düşük belirtiside ola bilir. İhmal etme kadın doğum'a git canım. Rabbim gönlüne gore versin.

Evet yerleşme kanaması olma ihtimali yüksek ama allah korusun düşük belirtiside ola bilir. İhmal etme kadın doğum'a git canım. Rabbim gönlüne gore versin.
amin cok tesekkur ederim kadın doğuma gideyim ben en iyisi :)

Merhaba evleneli 3 ay oldu ve geçen ay adetim bittiği zaman 1 hafta da 4 kez ilişkiye girdik bu ay adetim 5 gün gecikti normalde 2 gün gecikmesi oluyordu iş ara sira 2 gündür sabahlari mide bulantisi ile kalkıyorum basim da hafif agri var üstelik göğüslerimin uçları diklesti ve çok aciyor sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun

Back