Teşekkür ederim canım rabbim herkeze gönlünden geçeni versin sağlık sıhatlı kucağımıza versin inşallahhhhh sor tatlım bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurummm
Teşekkürlerrr :)))
Silik czgi gebelik anlamina mi gelir? Iki kere test yaptm iki gun ust uste ve ikinci czgi silikti. Bkac gun snra yptm net idi. Hamile olablr myim hala blmiyorm dktora gdecegm bkac gun icnde
Silik czgi gebelik anlamina mi gelir? Iki kere test yaptm iki gun ust uste ve ikinci czgi silikti. Bkac gun snra yptm net idi. Hamile olablr myim hala blmiyorm dktora gdecegm bkac gun icnde
Cnm iki cizgi cikmissa hamilesindir bence hemen doktora git ben adetim bes gun gecti ev de test yaptim iki cizgi yi gorur gormez hemen doktora gittim ultrasona girdim once kese gorunuyo daha sonra ki gidisinde bebek gorunuyo
sende hamilesin git şimdi acilde kan ver bak sonuç bu saatte mutlu etcek...
Bn hala inanamiyorm. Pzartesi gdecegm dktora bakalm. Ck merak ediyorm
Inanamiyrm.ya saka gibi. Kan testini gormeden inanamicam heralde
bn senin yerinde olsam her halde yerimde duramazdım...meraktan hamile olduğumu öğrendiğimde günde 3 kere gebelik testi yapıodum ama sonuç hüsranla bitti:)
haber verecegm mtlaka sizedeİnsallah hamilesindir cnm hadi hayirlisi bakalim haber edersin artik bize
Peki testte silik cizgi miydi ikincisi. Yada belrtiler mi olmstu?
silik çıkmıştı geriden tutup bakıodum hatta:) sonraki günler koyulaşmaya başlamıştı...bn bide aşılmaa yaptırmıştım yok artık falan diodum acaba bozukmu test deyip tekrar yapıdum sonra değerlerim çok güzeldii ama rabbim izin vermedi...sağlık olsunn git bnce bekleme...
Yani tutunamadi mi yksa hic olusmamis miydi. Tskkr ederm gidecegm. Pzartesi sizede haber veririm. Cok merak edyorm
kanamam gelmeye başlamıştı doktora gittim dedim ya belim çok ağrımaya başlamıştı göüğsleirmdeki hassasiyet gitmişti noluyo die gttim renkli bi sıvı gelmeye başladı değerlerime baktı bebği kaybediyoruz düşük olur bu dedi dediği gibi düştü...
Vardir bunda da bir hayir. Allah dogru zamanda bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.
kanamam gelmeye başlamıştı doktora gittim dedim ya belim çok ağrımaya başlamıştı göüğsleirmdeki hassasiyet gitmişti noluyo die gttim renkli bi sıvı gelmeye başladı değerlerime baktı bebği kaybediyoruz düşük olur bu dedi dediği gibi düştü...
bu arada çalışıomusun...normal gebelikmi olcak inş. varsa?
Suan calsmiyorm. Esim ara ver dedi belirtiler bslaynca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?