ya benim belim falan hiç ağrımadı sadece içimi inceden inceye ıstırıp kaçan bişey vardı ama kasık ağrım çoktu gögüs uçlarımda hassaslık vardı şişmişti bn ilaçlardan düşünüyordum aşılam aolduğu için aşılamadan sonra 12 gün geçmişti bn test yapmıştım evde ince bi çizgi çıktı diğer testlerimde hiç inceyi bile görmüyordum:) gene yoktur bişey die 7 gün sonra kan verdim yuksek çıktı 1 ay olmasına 1 gün kalmıştı sonra düşük oldu sadece bndeki değişiklik bu kadar:)
Anladm canm. Bnde kasikk karn agrisi fln yk. Kokulara dayanamiom hapsirik basladi iki hfta fln oldu arada hapsiriyorm bazi kokulara alerji gbi bole. Belime yastk koyma ihtyaci dyuyorm bazen. Goguslerm 5 6hftadr dokunulmaz halde. Arada bseler batio karnima. Akintim cok. Adetim ilk kez geckti. 25 26 gun kdr geckti. Hic ummuyordum ben. Belki hala bsey yktur ama allah bilir tabi. Test yptm 3kez. Ikisini iki gun ust uste yptm ve silik ckti iknci cizgi . Bkacgun snra tkrar test yaptm belirgindi czgi. Tutunma olayina gelnce, eger tutunduysa nasl tutundu onuda blmiyorm. Temzlk vs yaptm ck yorldm bi zmn. Yani allahin takdiri bn hala inanamiyorm. Hala da emin deglm. P.tesi dktora gdecegm.
kokuya tepki bndede vardı ama batmam daha çoktu sana bişy söleyimmi tepinsende tutuncak tutunuyo yatsanda düşcek düşüoo...adetin sonuçta 25 gün geçti diosun çok geç kalmışsınn aaaaa çok rahatsın valla:)hayırlı olsun haber veririsin...
kokuya tepki bndede vardı ama batmam daha çoktu sana bişy söleyimmi tepinsende tutuncak tutunuyo yatsanda düşcek düşüoo...adetin sonuçta 25 gün geçti diosun çok geç kalmışsınn aaaaa çok rahatsın valla:)hayırlı olsun haber veririsin...
Cnm bn telefndan giriyorm. Pcden farkli midir bilemem ama yeni konu ac yazar mtlaka. Br suru yeni baslik var bakcanım ya bu yeni msj bölümndeki başlık msj nasıl yapıosun bn halen beceremedim:)
Cnm bn telefndan giriyorm. Pcden farkli midir bilemem ama yeni konu ac yazar mtlaka. Br suru yeni baslik var bak
Silik czgi gebelik anlamina mi gelir? Iki kere test yaptm iki gun ust uste ve ikinci czgi silikti. Bkac gun snra yptm net idi. Hamile olablr myim hala blmiyorm dktora gdecegm bkac gun icnde
canım ya bu yeni msj bölümndeki başlık msj nasıl yapıosun bn halen beceremedim:)
Çok sevindim Rabbim biz anne adaylarına nasip etsin hayirlisiyla (amin)
İyi Akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. 6 ay önce ölü gebelikten dolayı kurtaj oldum bebek gelismedi ve kalp atışı çıkmadı diye aldilar bebegimi ve simdi yine hamileyim galiba yarin net belli olacak kan verdim yarin sonucunu alacagim. Bugun evde test yaptim iki çizgi çıktı ama biri biraz silikti. Ve bugun adet gunum olmadim. En önemlisi yine aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum bu yuzden cok tedirginim.
tatlım direk çıkıyor :)) yeni diyince başlık
canım :))) sanada hayırlı olsun ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnbende silik çizgi gördüm cumartesi gördüm salıya kadar bekledim salı günü gittim 212 çıktı zaten kanda yeteri kadar yükseldi ise idrara geciyor ufacık karartı bile kafi dikkat et hergün daha koyulaşıyor :))) tebrik ederim allah sağ salim kucamıza versin hepimizinkini rabbim herkezin sesini duysun :)))
Cnm iki cizgi cikmissa hamilesindir bence hemen doktora git ben adetim bes gun gecti ev de test yaptim iki cizgi yi gorur gormez hemen doktora gittim ultrasona girdim once kese gorunuyo daha sonra ki gidisinde bebek gorunuyo
hamileyimmmm (
Gözün aydin cnm cok sevindim hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucagina alirsinhamileyimm6hafta4günlük yavrum
Gözün aydin cnm cok sevindim hayirli olsun insallah hayirlisiyla kucagina alirsin
Esin nasil tepki verdi. Bulantin felan oluyo mu ? Cinsiyetini ogrendigin zaman yine haber edersin bende heyecanlandim senin yerine insallah cok rahat bi hamilelik yasarsinaminnnçok hycanlıyım inanamıom hala
hamileyimmmm (
Esin nasil tepki verdi. Bulantin felan oluyo mu ? Cinsiyetini ogrendigin zaman yine haber edersin bende heyecanlandim senin yerine insallah cok rahat bi hamilelik yasarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?