hamilemiyim yardımmmm :(((

Anladm canm. Bnde kasikk karn agrisi fln yk. Kokulara dayanamiom hapsirik basladi iki hfta fln oldu arada hapsiriyorm bazi kokulara alerji gbi bole. Belime yastk koyma ihtyaci dyuyorm bazen. Goguslerm 5 6hftadr dokunulmaz halde. Arada bseler batio karnima. Akintim cok. Adetim ilk kez geckti. 25 26 gun kdr geckti. Hic ummuyordum ben. Belki hala bsey yktur ama allah bilir tabi. Test yptm 3kez. Ikisini iki gun ust uste yptm ve silik ckti iknci cizgi . Bkacgun snra tkrar test yaptm belirgindi czgi. Tutunma olayina gelnce, eger tutunduysa nasl tutundu onuda blmiyorm. Temzlk vs yaptm ck yorldm bi zmn. Yani allahin takdiri bn hala inanamiyorm. Hala da emin deglm. P.tesi dktora gdecegm.

kokuya tepki bndede vardı ama batmam daha çoktu sana bişy söleyimmi tepinsende tutuncak tutunuyo yatsanda düşcek düşüoo...adetin sonuçta 25 gün geçti diosun çok geç kalmışsınn aaaaa çok rahatsın valla:)hayırlı olsun haber veririsin...

Biz ugrasmadk bebek.icn. Yani knsmadk bile. Yeni evliyiz ztn ve ayni iste calisiyorz. Bska sorunlar vardi. Galiba stresten geckti fln dedik hani. Ole dsunduk. Korunma olmadi tabi sadece geri cekilme yontemi. Allah nasip edecekse ztn her turlu olur.

Ztn adetin 10 gun gecmesini beklemek gerekio kmyasal gebelik olmadgina emin olmak acisindan yani. Net belli olcak bakalim ruyamda erkek cocugum oldgunu gordm ama hayrlsi allahtan bakalm. Olacaksa saglikli olsunda haber veririm mtlaka

canım ya bu yeni msj bölümndeki başlık msj nasıl yapıosun bn halen beceremedim:)

Silik czgi gebelik anlamina mi gelir? Iki kere test yaptm iki gun ust uste ve ikinci czgi silikti. Bkac gun snra yptm net idi. Hamile olablr myim hala blmiyorm dktora gdecegm bkac gun icnde

canım :))) sanada hayırlı olsun ozamannnnnnnnnnnnnnnnnn bende silik çizgi gördüm cumartesi gördüm salıya kadar bekledim salı günü gittim 212 çıktı zaten kanda yeteri kadar yükseldi ise idrara geciyor ufacık karartı bile kafi dikkat et hergün daha koyulaşıyor :))) tebrik ederim allah sağ salim kucamıza versin hepimizinkini rabbim herkezin sesini duysun :)))

Canım benim hayırlı olsun diyorum sen hiç üzülme rabbim yardımcı olacaktır minik meleğin :) dikkat et kendine tebriklerrr

Amin canimm allah hepimize hayrli evlatlar versin ben hala inanamiyorum. Gidecegim dktora. Sizede haber veririm

Esin nasil tepki verdi. Bulantin felan oluyo mu ? Cinsiyetini ogrendigin zaman yine haber edersin bende heyecanlandim senin yerine insallah cok rahat bi hamilelik yasarsin

eşimde çok sevindi. bulantım başlarda oluyordu. şimdi daha da azaldı. 9hafta 5 günlük şuan bebeğim. tek korktuğum şey stresi nasıl azaltacağım. üzüntü ağlama bebeğe zarar veriyormuş. şuan tek sorunum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…