• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim yardımmmm :(((

Teşekkür ederim canım rabbim herkeze gönlünden geçeni versin sağlık sıhatlı kucağımıza versin inşallahhhhh sor tatlım bildiğim birşeyse seve seve yardımcı olurummm

Silik czgi gebelik anlamina mi gelir? Iki kere test yaptm iki gun ust uste ve ikinci czgi silikti. Bkac gun snra yptm net idi. Hamile olablr myim hala blmiyorm dktora gdecegm bkac gun icnde

Silik czgi gebelik anlamina mi gelir? Iki kere test yaptm iki gun ust uste ve ikinci czgi silikti. Bkac gun snra yptm net idi. Hamile olablr myim hala blmiyorm dktora gdecegm bkac gun icnde

sende hamilesin git şimdi acilde kan ver bak sonuç bu saatte mutlu etcek...

İyi Akşamlar arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende. 6 ay önce ölü gebelikten dolayı kurtaj oldum bebek gelismedi ve kalp atışı çıkmadı diye aldilar bebegimi ve simdi yine hamileyim galiba yarin net belli olacak kan verdim yarin sonucunu alacagim. Bugun evde test yaptim iki çizgi çıktı ama biri biraz silikti. Ve bugun adet gunum olmadim. En önemlisi yine aynı şeyleri yasamaktan çok korkuyorum bu yuzden cok tedirginim.

Cnm iki cizgi cikmissa hamilesindir bence hemen doktora git ben adetim bes gun gecti ev de test yaptim iki cizgi yi gorur gormez hemen doktora gittim ultrasona girdim once kese gorunuyo daha sonra ki gidisinde bebek gorunuyo

Cnm iki cizgi cikmissa hamilesindir bence hemen doktora git ben adetim bes gun gecti ev de test yaptim iki cizgi yi gorur gormez hemen doktora gittim ultrasona girdim once kese gorunuyo daha sonra ki gidisinde bebek gorunuyo

Bn hala inanamiyorm. Pzartesi gdecegm dktora bakalm. Ck merak ediyorm

Arkadaşlar bence en güzeli adet tarihi en az on gün geçene kadar beklemek. Çünkü kimyasal gebelik olabiliyor ya da bebek tutunamayabiliyor ben bu durumu yaşadım ve inanın psikolojik olarak etkileniyor insan. Kimyasal gebelikse eğer zaten on gün içinde adet görüyosunuz. Allah herkese nasip eder annelik duygusunu inşallah

Peki testte silik cizgi miydi ikincisi. Yada belrtiler mi olmstu?

silik çıkmıştı geriden tutup bakıodum hatta:) sonraki günler koyulaşmaya başlamıştı...bn bide aşılmaa yaptırmıştım yok artık falan diodum acaba bozukmu test deyip tekrar yapıdum sonra değerlerim çok güzeldii ama rabbim izin vermedi...sağlık olsunn git bnce bekleme...

silik çıkmıştı geriden tutup bakıodum hatta:) sonraki günler koyulaşmaya başlamıştı...bn bide aşılmaa yaptırmıştım yok artık falan diodum acaba bozukmu test deyip tekrar yapıdum sonra değerlerim çok güzeldii ama rabbim izin vermedi...sağlık olsunn git bnce bekleme...

Yani tutunamadi mi yksa hic olusmamis miydi. Tskkr ederm gidecegm. Pzartesi sizede haber veririm. Cok merak edyorm

Yani tutunamadi mi yksa hic olusmamis miydi. Tskkr ederm gidecegm. Pzartesi sizede haber veririm. Cok merak edyorm

kanamam gelmeye başlamıştı doktora gittim dedim ya belim çok ağrımaya başlamıştı göüğsleirmdeki hassasiyet gitmişti noluyo die gttim renkli bi sıvı gelmeye başladı değerlerime baktı bebği kaybediyoruz düşük olur bu dedi dediği gibi düştü...

kanamam gelmeye başlamıştı doktora gittim dedim ya belim çok ağrımaya başlamıştı göüğsleirmdeki hassasiyet gitmişti noluyo die gttim renkli bi sıvı gelmeye başladı değerlerime baktı bebği kaybediyoruz düşük olur bu dedi dediği gibi düştü...

Vardir bunda da bir hayir. Allah dogru zamanda bebegini kucagina almayi nasip eder insallah.

Bebegni kaybttgnde kac haftalikti ve belrtilerin nelerdi. Braz anlatr misin. Canin sıkılacaksa anlatma .s

Suan calsmiyorm. Esim ara ver dedi belirtiler bslaynca

ya benim belim falan hiç ağrımadı sadece içimi inceden inceye ıstırıp kaçan bişey vardı ama kasık ağrım çoktu gögüs uçlarımda hassaslık vardı şişmişti bn ilaçlardan düşünüyordum aşılam aolduğu için aşılamadan sonra 12 gün geçmişti bn test yapmıştım evde ince bi çizgi çıktı diğer testlerimde hiç inceyi bile görmüyordum:) gene yoktur bişey die 7 gün sonra kan verdim yuksek çıktı 1 ay olmasına 1 gün kalmıştı sonra düşük oldu sadece bndeki değişiklik bu kadar:)

Back