ya benim belim falan hiç ağrımadı sadece içimi inceden inceye ıstırıp kaçan bişey vardı ama kasık ağrım çoktu gögüs uçlarımda hassaslık vardı şişmişti bn ilaçlardan düşünüyordum aşılam aolduğu için aşılamadan sonra 12 gün geçmişti bn test yapmıştım evde ince bi çizgi çıktı diğer testlerimde hiç inceyi bile görmüyordum:) gene yoktur bişey die 7 gün sonra kan verdim yuksek çıktı 1 ay olmasına 1 gün kalmıştı sonra düşük oldu sadece bndeki değişiklik bu kadar:)
Anladm canm. Bnde kasikk karn agrisi fln yk. Kokulara dayanamiom hapsirik basladi iki hfta fln oldu arada hapsiriyorm bazi kokulara alerji gbi bole. Belime yastk koyma ihtyaci dyuyorm bazen. Goguslerm 5 6hftadr dokunulmaz halde. Arada bseler batio karnima. Akintim cok. Adetim ilk kez geckti. 25 26 gun kdr geckti. Hic ummuyordum ben. Belki hala bsey yktur ama allah bilir tabi. Test yptm 3kez. Ikisini iki gun ust uste yptm ve silik ckti iknci cizgi . Bkacgun snra tkrar test yaptm belirgindi czgi. Tutunma olayina gelnce, eger tutunduysa nasl tutundu onuda blmiyorm. Temzlk vs yaptm ck yorldm bi zmn. Yani allahin takdiri bn hala inanamiyorm. Hala da emin deglm. P.tesi dktora gdecegm.