Hamilemiyim yardımcı olur musunuz

Yumurtlama günün den ilişki günün üstünden 10 gün geçmiş olması lazim Kanda çıkması için mesela 18 araliksa ilk ilişkin 28 aralikta belli olur

Rica ederim insan kimseye söyleyemiyor burdan birileriyle konuşunca iyi geliyor seni anlıyorum inşallah isteyen herkesi bebegiyle kavuştursun kucaklarıni boş bırakmasın
Amin aynen canım birbirimizi görmesek bilmesek bile konuşunca insan rahatlıyor çünkü hepimiz bebek sahibi olmaya çalışıyoruz bildiklerimizi birbirimize söyleyelim ki insan örta yolu bulsun kendinde ben yakınlarına asla diyemiyorum çıkmasa ne derim dusunuyorum Allah herkesin kucağını doldursun

Bilmiyorum ki canım ister tekrarla yada yarin sabah ilk idrarla yap
Bu erken gebelik testiydi ya ama ilk idrarla yapmadım belkide yok bu ay yoktur bir şey ben yarın kan vericem hemsiremle konuştum yarın öğlen den sonra yokmuş sabah gel dedi en azından sonuçtan sonra kafam rahatlar dört beş gün kafa yiyeceğime sonuçumu ogrenirim

Öyle yap inşallah vardır

Merhaba kan testinin cevabı ne cikdi hamilemisiniz?
Bir hafta önce vermiştim 0.2 çıktı negatif iki gündür adet görmüyorum normalde gecikmezdi bir hafta geçerse doktora gidicem bugün soğan kürüsü içtim ama tık yok adet belirtim yok sadece sağ kasıkta krap batma oluyor olsam çok rahatlicam ya

İnşallah regl olduqdan sonraki ay hamile kalırsınız üzülmeyin stres yapmayın o yüzden adetiniz gecikmiş ola bilir

İnşallah regl olduqdan sonraki ay hamile kalırsınız üzülmeyin stres yapmayın o yüzden adetiniz gecikmiş ola bilir
Bilmiyorum ya adet olsam rahatlicam olmayınca insana sıkıntı oluyor adet belirtim yok beklicem bu akşam rüya gördüm rüyamda sanırsam adet oldum kan görmüştüm yada düşük yapmıştım kan gordum tam olarak hatırlamıyorum kan rüyayı bozarmis o rüya bugün bende çok etki yaptı ya

Canım kafana cok takma akışına bırak her şey stersden oluyor Allah gönlüne göre versin Allah dan hayırlısı

Aslında sana demeyime bakma kendimde çok stres yapıyorum polistik overum bu ay fermara kullandım son regl tarihim 13 Aralık 19 Aralık'ta yumurtladigimi düşünüyorum şu 10 gündür sağ Kasıkda batma ve gaz oluyor ev işi yaparken de siksik belim ağrıyor hiç bende böyle olmazdı 5 gün önce test yapdim nekatif çikti amma hamile olduğumu inanıyorum bilmiyorum piskolojikde ola bilir yarın test yapmak istiyorum ve korkuyorum

Bura yazdikdan sonra bir az rahatladım her şey kendi içme atıyordum iyi geldi yazmaq

Amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…