- 30 Aralık 2022
- 101
- 38
- 22
Canım sen ne zamandan beri bebek sahibi olmak istiyorsun?Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sen ne zamandan beri bebek sahibi olmak istiyorsun?Amin inşallah
Hayırlısı olsun inşallah canım ama sanki erken yapmişsin bence en iyi adet tarihi beklemek ya insan bekliyor olmayınca dahada sters yapıyor ben anlamıyorum ki ya canım adetin geçerse kan ver insan bazen dayanmıyor gerçeklerle yuzleşmeli yaAslında sana demeyime bakma kendimde çok stres yapıyorum polistik overum bu ay fermara kullandım son regl tarihim 13 Aralık 19 Aralık'ta yumurtladigimi düşünüyorum şu 10 gündür sağ Kasıkda batma ve gaz oluyor ev işi yaparken de siksik belim ağrıyor hiç bende böyle olmazdı 5 gün önce test yapdim nekatif çikti amma hamile olduğumu inanıyorum bilmiyorum piskolojikde ola bilir yarın test yapmak istiyorum ve korkuyorum
Adet olacağım tarih 13 Ocak amma ben çok sabırsızim aslında bir azda kocam istiyir test yapmayımi arada kasik ağrısı çekiyorum endişeleniyor test yap diyor neqatifse doktora gidelimHayırlısı olsun inşallah canım ama sanki erken yapmişsin bence en iyi adet tarihi beklemek ya insan bekliyor olmayınca dahada sters yapıyor ben anlamıyorum ki ya canım adetin geçerse kan ver insan bazen dayanmıyor gerçeklerle yuzleşmeli ya
Yazım hatam olursa afedersin azeriyimde ben arada yazım hatası oluyorAdet olacağım tarih 13 Ocak amma ben çok sabırsızim aslında bir azda kocam istiyir test yapmayımi arada kasik ağrısı çekiyorum endişeleniyor test yap diyor neqatifse doktora gidelim
OYazım hatam olursa afedersin azeriyimde ben arada yazım hatası oluyor
O zaman ben en iyisi adet tarihimi bekliyim sabr ede bilsemHayırlısı olsun inşallah canım ama sanki erken yapmişsin bence en iyi adet tarihi beklemek ya insan bekliyor olmayınca dahada sters yapıyor ben anlamıyorum ki ya canım adetin geçerse kan ver insan bazen dayanmıyor gerçeklerle yuzleşmeli ya
Yani en iyisi o oluyor hele gel bide adetin gecikince nasıl stresli oluyorsun en iyisi bekle testini önden yapıp negatif görüp sonra geç döllenme ile öğrenen var o yüzden beklemek hayırlısı neyse o olsun inşallahO
O zaman ben en iyisi adet tarihimi bekliyim sabr ede bilsem
Senin daha bir hafta falan var yapsan zaten negatif çıkar erken gebelik testleri var altı gün kalınca yapıyorsun onlar bile yanlış tespit yapıyor kan için üç dört gün kala verebilirsin yani dayanamıyorsanAdet olacağım tarih 13 Ocak amma ben çok sabırsızim aslında bir azda kocam istiyir test yapmayımi arada kasik ağrısı çekiyorum endişeleniyor test yap diyor neqatifse doktora gidelim
Ben az önce regl oldum çok şükürO
O zaman ben en iyisi adet tarihimi bekliyim sabr ede bilsem
Ben bu ay ovalasyon testi kulanicam diğer adetim iki Aralık bu ay beş oldu arada otuz beş gün var yumurtlamam 25 ocak gözüküyor o yüzden emin değilim bu ay kulanicam bakalim sonuç ne olucakBen az önce regl oldum çok şükür
Çok şükürBen az önce regl oldum çok şükür
Bende kulacam bu ay hamile kalmasam uygulamadan erken yumurtljyorum o yüzden regl olsam ovulasyon testi sifaris vericem hakimizda hayırlı neyse o olsunBen bu ay ovalasyon testi kulanicam diğer adetim iki Aralık bu ay beş oldu arada otuz beş gün var yumurtlamam 25 ocak gözüküyor o yüzden emin değilim bu ay kulanicam bakalim sonuç ne olucak
Amin inşallah canım bu ay ilk defa kulanicam bugün Alicam pazartesi baslicam hakimizda hayırlısı olsunBende kulacam bu ay hamile kalmasam uygulamadan erken yumurtljyorum o yüzden regl olsam ovulasyon testi sifaris vericem hakimizda hayırlı neyse o olsun
Allah tezlikle bebiş versin bize
Gerçekten ya geçince geç döllenme dir diye ümit ediyordum en azından bu ay yine bir umuttur zaten ilk denemeydi bu sefer sadece adet tarihimi beklicemÇok şükür
Gerçekten ya geçince geç döllenme dir diye ümit ediyordum en azından bu ay yine bir umuttur zaten ilk denemeydi bu sefer sadece adet tarihimi be
Gerçekten ya geçince geç döllenme dir diye ümit ediyordum en azından bu ay yine bir umuttur zaten ilk denemeydi bu sefer sadece adet tarihimi beklic
Gecikmen bence stersden yada vücut hamileliğe aliştiriyoda ola bilir sen yeni başlamisin gebe kalma mücadelesine ben toplam 4 aydı ilaç tedavisi alıyorum o yüzden her acaba hamile kaldım mi diye umut ediyorum ve hayal kırıklığı sonrası bu ay sadece kendimde farklılar hiss etdim bu 1 hafta çabuk kecseydide rahatlasaydimGerçekten ya geçince geç döllenme dir diye ümit ediyordum en azından bu ay yine bir umuttur zaten ilk denemeydi bu sefer sadece adet tarihimi beklicem
Merhaba arkadaşlar benimde çatlatma iğnemin 11.günü aşılamanın 9. Günü dün test yaptım tek çizgi bugun yaptım sonuç iki çizgi ama biraz soluk bu durumu yaşayan varmı