- 20 Aralık 2022
- 4.235
- 1.688
Normalde düzenli adet olan biriyim bu kadar gecikmesi normal değil iki kere test yaptim
Yok vermedim 35. Günü bekliyorum kadin doğuma gidicem
Amin inşallah Allah herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun
Sizin sonucunuz ne oldu merak ettimMerhaba kızlar 3 Aralık'ta yumurtlama günümdu birer gün arayla ilişkiye girdik ve 14 Aralık'ta adet olmam gerekiyordu olmadım âdetin 2 günü test yaptım ama negatif çıktı sizce hamilemiyim tekrar testi ne zaman yapmam gerekiyor
Gecikmenin 6. Günü test yaptım pozitif çıktı cuma doktor randevum var inşallah bebeğimi görücemSizin sonucunuz ne oldu merak ettim
Hayırlısı olsun inşallah Allah sağ salim kucağıniza versin inşallah bizede dua edin bebek haberi bekleyen bütün anne adaylarınaGecikmenin 6. Günü test yaptım pozitif çıktı cuma doktor randevum var inşallah bebeğimi görücem
Teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlısı olsun inşallah Allah sağ salim kucağıniza versin inşallah bizede dua edin bebek haberi bekleyen bütün anne adaylarına
İnşallahTeşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah güzel haberler alırsınız benide haberdar edinİnşallahbenim daha altı günün var bekliyorum bende
Tm haber vericem peki altı gün kala erken gebelik testinde çıkarmı sonuçİnşallah güzel haberler alırsınız benide haberdar edin
Bazılarının çıkmış ama benim adetin ilk günü bile çıkmamıştı birde erken gebelik testlerine çok güven yok yaniltabiliyor diyeTm haber vericem peki altı gün kala erken gebelik testinde çıkarmı sonuç
Aynen ya en iyi si beklemek belki adetet dört beş gün kala kan veririmBazılarının çıkmış ama benim adetin ilk günü bile çıkmamıştı birde erken gebelik testlerine çok güven yok yaniltabiliyor diye
Kan testi en iyisi öyle yapınAynen ya en iyi si beklemek belki adetet dört beş gün kala kan veririm
Bencede yoksa sürekli düşünüyorum kesinleştirmek gerekKan testi en iyisi öyle yapın
Erken yapıp negatif görünce de üzülüyor insan eşimle test negatif çıkınca çok üzülmüştük o yüzden biraz sabır bence diger türlü insan yıpranıyor bidaha test yapmak istemiyorBencede yoksa sürekli düşünüyorum kesinleştirmek gerek
Evet bende test yapmak istemiyorum moral bozmak istemiyorum birazcık sabirsizmiyim yada belirtiler beni heveslendiriyor aslında ya kan vericem yada dört beş gün kala adet tarihini beklicem kan vereceğim sağlık ocağina gitsem ne diyeceğimi bilmiyorum yaErken yapıp negatif görünce de üzülüyor insan eşimle test negatif çıkınca çok üzülmüştük o yüzden biraz sabır bence diger türlü insan yıpranıyor bidaha test yapmak istemiyor
Sadece siz değil hepimiz böyleyiz bi an önce öğrenmek istiyoruz bende öyleyim sağlık ocağına açıklama yapmak zorunda değilsimiz gebelik için test demeniz yeterliEvet bende test yapmak istemiyorum moral bozmak istemiyorum birazcık sabirsizmiyim yada belirtiler beni heveslendiriyor aslında ya kan vericem yada dört beş gün kala adet tarihini beklicem kan vereceğim sağlık ocağina gitsem ne diyeceğimi bilmiyorum ya
Altı gününm var cikarmi kanda yoksa Perşembe gunu gideyim mi dört gün kalıyor o zamanSadece siz değil hepimiz böyleyiz bi an önce öğrenmek istiyoruz bende öyleyim sağlık ocağına açıklama yapmak zorunda değilsimiz gebelik için test demeniz yeterli
Perşembe gidin garanti olsun benceAltı gününm var cikarmi kanda yoksa Perşembe gunu gideyim mi dört gün kalıyor o zaman
Bende öyle düşünüyorum o zaman Perşembe günü giderim size burdan haber veririm inşallah pozitif çıkarPerşembe gidin garanti olsun bence
İnşallah canım dualarim seninle güzel haberlerini bekliyorumBende öyle düşünüyorum o zaman Perşembe günü giderim size burdan haber veririm inşallah pozitif çıkar