Hamilemiyim yardımcı olur musunuz

Merhaba herkese kızlar bir şey sorucam belki erken saçma ama insan hamileliğe odaklaninca herşeyi belirti diyor işte bir ümitir diye şöyle ki daha fazla uzatmadan söyleyim kusura bakmayın ben az önce lavaboya gittim sarı bir akıntı gördüm ama iç çamaşirimda değil ben kürtaj olduğumdan beri psikolojik olarak lavaboya çıktığımda sürekli takipteyeyim hani yine kan varmı diye psikolojik olarak işte hamile olursam nasıl olurum bilmiyorum yaa kusura bakmayın uzun yazdım ama anlatmak istedim

Sizin sonucunuz ne oldu merak ettim

Erken yapıp negatif görünce de üzülüyor insan eşimle test negatif çıkınca çok üzülmüştük o yüzden biraz sabır bence diger türlü insan yıpranıyor bidaha test yapmak istemiyor
Evet bende test yapmak istemiyorum moral bozmak istemiyorum birazcık sabirsizmiyim yada belirtiler beni heveslendiriyor aslında ya kan vericem yada dört beş gün kala adet tarihini beklicem kan vereceğim sağlık ocağina gitsem ne diyeceğimi bilmiyorum ya

Sadece siz değil hepimiz böyleyiz bi an önce öğrenmek istiyoruz bende öyleyim sağlık ocağına açıklama yapmak zorunda değilsimiz gebelik için test demeniz yeterli

Sadece siz değil hepimiz böyleyiz bi an önce öğrenmek istiyoruz bende öyleyim sağlık ocağına açıklama yapmak zorunda değilsimiz gebelik için test demeniz yeterli
Altı gününm var cikarmi kanda yoksa Perşembe gunu gideyim mi dört gün kalıyor o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…