Hamilemiyim yardımcı olur musunuz

Herkese günaydın kızlar az önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif yaa herhalde bu ay hasta olucam o kraplar. Batmalar hep adet olucam diye herhalde

Herkese günaydın kızlar az önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif yaa herhalde bu ay hasta olucam o kraplar. Batmalar hep adet olucam diye herhalde
Adet olucak gibi ağrıyor oluyor canım bunlar hamilelik belirtiside olabilir benimde ilk zamanlar kasıklarım şişmiş çok gaz sorunum vardı sonra gaz geçti aynı adet olucakmışım gibi kasık ağrıları başladı ama ara ara oluyor kesiliyordu

Adet olucak gibi ağrıyor oluyor canım bunlar hamilelik belirtiside olabilir benimde ilk zamanlar kasıklarım şişmiş çok gaz sorunum vardı sonra gaz geçti aynı adet olucakmışım gibi kasık ağrıları başladı ama ara ara oluyor kesiliyordu
Benimde arada oluyor oturdugumda hiç yok gidip geldiğimde oluyor oda belim ağrıyor karnım agirmiyor yumurtlama günü üç gündü değerlendirdik beş gün var ya

Evet eşler öyle oluyor kan verseniz dw olur ama erken olduğu için degeri düşük cikabilir
Benim adet tarihim iki ocak ben o günü ve bugünü saymıyorum beş günüm var bugunu ve adet tarihimi içine alırsak sekiz gün peki hangisi doğru bende Perşembe gunu vermek istiyorum

Evet eşler öyle oluyor kan verseniz dw olur ama erken olduğu için degeri düşük cikabilir
Benim adet tarihim iki ocak ben o günü ve bugünü saymıyorum beş günüm var bugunu ve adet tarihimi içine alırsak sekiz gün peki hangisi doğru bende Perşembe gunu vermek istiyorum

İlişkinizin üstünden kaç gün geçti 10 gün gectiyse kanda çıkar ister ona göre hesapla

İlişkinizin üstünden kaç gün geçti 10 gün gectiyse kanda çıkar ister ona göre hesapla
Benim adetim her ayın 2'sinde olur ayın 16'sı ve 18 arasında kasıklarımda çok ağrı oldu yani anladım yumurta mı olduğunu ve 4-5 gün değerlendirdik galiba daha yeni on gün olacak

Ben belki yanlış hesaplamış olabilirim en iyisi kan verip öğreneceğim yarın sabah bir kan versem mi acaba ya da adetimi bekleyeceğim ama çokta merak ediyorum peki o kraplar batmalar ne ya sadece sağ kasıkta oluyordu

Canım sana bir şey sormak istiyorum netleştirmek için ben 2 Aralık'ta adet oldum diğer adet tarihine kadar 30 gün mü oluyor 31 gün mü oluyor bunu bir türlü çözemedim bir gün bile eksik olunca insan takıyor çünkü önemli günler

Canım sana bir şey sormak istiyorum netleştirmek için ben 2 Aralık'ta adet oldum diğer adet tarihine kadar 30 gün mü oluyor 31 gün mü oluyor bunu bir türlü çözemedim bir gün bile eksik olunca insan takıyor çünkü önemli günler
30 gün oluyor istersen kan tahlili ver kafan rahatlasın

Regl donem uzunluğuna adet oldugumuz ilk gunkeri hesaplamiyoruz dimi o zaman benim Aralık on sekiz yumurtlama günüm
Yumurtlama günün den ilişki günün üstünden 10 gün geçmiş olması lazim Kanda çıkması için mesela 18 araliksa ilk ilişkin 28 aralikta belli olur

Cevap yazdığın için gerçekten cok sağol kafam rahatladı ya biraz sabahtan beri düşünüyorum Allah seni bebeğine kavustursun canım 🤲🙏
Rica ederim insan kimseye söyleyemiyor burdan birileriyle konuşunca iyi geliyor seni anlıyorum inşallah isteyen herkesi bebegiyle kavuştursun kucaklarıni boş bırakmasın

X