• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok sadece ultrason istediğimizde 7mm lik bi sıvı var demişti. O belki kese olabilir. Bi öncekinden bende hiç bişey anlamadım
Sivi baska bir sey oluyor bildiğim kadarıyla, gecmis olsun umarim bu kez gonlunuze gore olur. Sonrasinda beta baktirmis miydinz tekrar?

O zaman doktora git canım kimyasal gebelik olmasın allah korusun 7 gün geçtiyse daha belirgin olması lazım moralini bozmak istemiyorum gidebiliyosqn şimdiden bi acile git kan ver

Reglinizin gectigi 1 ay boyunca hic pozitif cikmamis miydi peki, sonrasinda sıfırlandiysa bu yeni bir durumdur.
Evet yeni bi durum ama ne olduğunu bilmiyorum kan versem çıkarmı onuda bilemiyorum

O zaman doktora git canım kimyasal gebelik olmasın allah korusun 7 gün geçtiyse daha belirgin olması lazım moralini bozmak istemiyorum gidebiliyosqn şimdiden bi acile git kan ver
Pandemiden dolayı pek hastaneye girmek istemiyorum bide gebeliğim kanda geç çıkmıştı öncekinde şuanda öyle olursa diyorum

Pandemiden dolayı pek hastaneye girmek istemiyorum bide gebeliğim kanda geç çıkmıştı öncekinde şuanda öyle olursa diyorum
Oncekinde ne zaman baktirdiniz da çıkmamıştı? 1 ay gecikmeyle o süreçte kanda hic cikmamasi mümkün değil. Evet belki 1 hafta içinde cikmaz sonra cikar o baska ama 1 ay çıkmaması durumunda bir yanlışlık var..

Geçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.
O çizgi mi bükülme yeri mi ?

adetin 7 gün geçmiş keseyi bile görebilirsin kimyasal gebelikte kese görülmez hcg ise çok yükselmez 4 düşük 4 kürtajdan sonra artık hepsini ezberledim☺️Sana tavsiyem bi git doktora derim canım yada başka test varsa bide onu yap mesela ben bu ay 3 kere gebelik testi yaptım Bariz bildigin silik çizgi vardı ama gününde adet oldum☺️Suan da adetime baya var ama çok karnım agrıyo ovulasyon takibi yaptım bilmiyorum gebelik mi var ama hem çok üşüyorum belim karnım acayip agrıyo inşallah hamilesindir dua ediyorum senin için riske atma canım git doktora kafan rahatlasın

adetin 7 gün geçmiş keseyi bile görebilirsin kimyasal gebelikte kese görülmez hcg ise çok yükselmez 4 düşük 4 kürtajdan sonra artık hepsini ezberledim☺️Sana tavsiyem bi git doktora derim canım yada başka test varsa bide onu yap mesela ben bu ay 3 kere gebelik testi yaptım Bariz bildigin silik çizgi vardı ama gününde adet oldum☺️Suan da adetime baya var ama çok karnım agrıyo ovulasyon takibi yaptım bilmiyorum gebelik mi var ama hem çok üşüyorum belim karnım acayip agrıyo inşallah hamilesindir dua ediyorum senin için riske atma canım git doktora kafan rahatlasın
Tamam canım değerli bilgilerin için çok saol eşim işten gelir gelmez gidicem hastaneye ❤️

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️

Adetim geciktikten 5 ve 8. Gün yaptırmıştım
Anladim o zaman simdi oldu, cikmamis olma ihtimali var cunku gec dollenme olmus olma ihtimalinz var, o süreçte dusuge kdr yaklasik 3 hafta boyunca hic test yaptirmamissinz, aslında kanda cikmamis degil, siz o surecte yapmamissinz diye cikmamis. Şimdi bana kalirsa, kaset testle birkac gün takip edin sabahlari yaparak, artıyorsa oyle kan verib

Eklentiler

• 20210428_134042.jpg
    20210428_134042.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 86
Back