• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gizemunsal

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
130
13
18
Geçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.

Eklentiler

• IMG_20210423_142754.jpg
    IMG_20210423_142754.jpg
    67,2 KB · Görüntüleme: 275
  • IMG_20210423_142754-03.jpeg
    IMG_20210423_142754-03.jpeg
    98,1 KB · Görüntüleme: 217
Geçen ay düşük yaptım işin garibi belirtilerim vardı battan 3gün sonra test yaptırmıştım negatif çıkmıştı. kısa bi süre sonra düşük yaptım. Şimdide sersemlik, baş dönmesi, yoğun mide bulantısı, istiğfar, göğüsümde damarlanma ağrı ve hassasiyet başladı. Açıkçası geçen bu kadar yoğun bi belirtim yoktu. İdrar testi yaptım fakat hayalet bi çizgi var. Acaba benmi yanlış gördüm diye 8 kişiye gösterdim baya hayalet ama acaba varmıdır? birde siz bakarmısınız? Bunuda kaybetmek istemiyorum.
Sanki bende gördüm😌adet tarihin ne zaman kaç gün var canım

Gecikme var ama biraz belirgin çıkması lazımdı geç döllenme olabilir canım testi yarın tekrarla koyulasma varsa kan ver

O belirtiler bu kadar çabuk olmaz canım. Daha testte bile belli değilken bulantılar, göğüste damarlanma falan yani imkansız bence.. Umudunu kırmak gibi olmasın ama psikolojik olabilir. Bence biraz oluruna bırak, inşallah hayırlısıyla hamilesindir.

O belirtiler bu kadar çabuk olmaz canım. Daha testte bile belli değilken bulantılar, göğüste damarlanma falan yani imkansız bence.. Umudunu kırmak gibi olmasın ama psikolojik olabilir. Bence biraz oluruna bırak, inşallah hayırlısıyla hamilesindir.
Yok canım zaten şuan bilerek olmsdı beklemiyoduk yani o yüzden pek psikolojik olduğunu düşünmedim

Testi tekrar et canım var gibi duruyor eğer hemen çıktıysa geç döllenme olabilir ilk idrarında bir dene umarım hayırlısyla vardır.

5+1 hamileyim bende daha bulantı yok bende okuyunca dedim bende mi gariplik var🙄 ama göğüs hassasiyet felan olabilir belki

Ne zaman düşük yaptınız? Çok kısa bir süre önceyse beta HCG sıfırlanmadığı için testte bu şekilde çizgi görüyor olmanız muhtemel...

5+1 hamileyim bende daha bulantı yok bende okuyunca dedim bende mi gariplik var🙄 ama göğüs hassasiyet felan olabilir belki
Bulantı herkeste farklı başlıyor canım, benim 5-6 hafta arası başlamıştı. Yanilmiyorsam başka bir yerde sigara içtiğini gördüm sanki. Aman diyim, belki önerimi okumak istemeyeceksin ama sigara yüzünden düşük yapan, hatta 6 aylık bebeğini ölü doğuran tanıdıklarım var ve doktorlar direk sigaraya bağladılar. 😐 Tiksinmeyi bekleme..

Mutlaka tekrarlıycam geçen ayda gebeymişim 1.5 aylık testte çıkmadı taki düşük yapana kadar. Ve belirtilerim vardı.
1.5 aylık gebelik testte çıkmaması mümkün değil. 6 haftalık oluyor, beta o haftalarda idrarda, kanda her yerde çıkar. Muhtemelen kimyasal yaşadınız.

Back