hamilemiyim??? yardım edin

Mirasis

"ALLAH (c.c) sabredenlerle beraberdir..."
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2015
15
18
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.
1,5 yıllık evliyim eşimle yeni karar verdik, bebek sahibi olmak istiyoruz. en son adet gördüğüm tarih 3 temmuz du. şimdi 2 gün geçti. bugün dayanamadım kan testi yaptırdım. beta hcg: 25,02 çıktı. gebe miyim acaba? testi cuma günü bir daha tekrarlayacağim. değerim inşallah daha da yüksek çıkar.

Eklentiler

• 20150805_141346.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 5.800
Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim. Inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririm.

Evet bende senin gibi 3 temmuzda adet oldum bugun 17.21 cikti doktor hamile oldumu soledi rahim duvarim coxuk icin hazirlaniyormus
Çok sevindim canım ya seninde daha yeni demek, zamanlarımız da aynı çok güzel. Ben doktora gözükmedim daha biraz düşük yükselsin diye cumayı bekliyorum. Hala inanamıyorum. Rüya da gibiyim sanki. Allahım isteyen herkese nasip etsin.

Evet ayni ben gozuktum cunku benim ilk gebeligimde kürtaj oldum ondan bunda biraz hassasim allahim inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder

Evet ayni ben gozuktum cunku benim ilk gebeligimde kürtaj oldum ondan bunda biraz hassasim allahim inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder
Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. İçini rahat tut, Allahıma çok çok dua edelim ki korusun meleklerimizi. Şükürler olsun Allahıma. Ben gebe kalayım diye çok dualar ettim.

Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. İçini rahat tut, Allahıma çok çok dua edelim ki korusun meleklerimizi. Şükürler olsun Allahıma. Ben gebe kalayım diye çok dualar ettim.

banamı anlatıyon kuzum yaaa ne dualar ettım yaa senınde ınsallah bebişini kucagına almayı nasip eder allah

Bugün yine test yaptırdım. Hcg 71,48 çıktı inşallah normal ilerliyordur. Arkadaşlar paylaşmak istedim.

Arkaslar ben araniza yeni katikdim. Bu konuda bilgilerinize ihtiyacim var. Biz esimle iliski sirasinda prezervatif kullandik. Ancak sonrasinda yirtildigini farkettik. Ertesi gun ella kullandim. Ancak bi hafta sonra adet donemimdi. Ve adet tarimde bi lekelenme oldu. Adet oldum sandim ama olmamis. Bi gun sonra tekrr kanama basldi. Koyu bi kanamaydi. Kanama kahverengi geldi. Benm norml adetim boyle olmazdi. Bu ustune gorme dedikleri sey olabir mi. Ustunden iki hafta gecti test yapmalimiyim. Yardim edin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…