Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet şimdi yapsanız bile çıkar varsaArkadaşlar adet tarihimden bir iki gün önce az bi kanama yasadım ve üstünden bir hafta gecti hmilelik belirtilerinin hepsi var mide bulantısı uyku sık sık tuvalete gitmek kasık ağrısı ve gibi gibi sizce hamilemiyim ve teste cıkarmı bilen yazsın lütfen
Bende 4 5 gun kala test yaptim ama saatler sonra cizgi cikti kurumami belirtimi emin degilimTabi ki çıkar cnm varsa hemen yap bence
Ama şuan gecikmen var sen yap bı test hatta varsa hemen yapBende 4 5 gun kala test yaptim ama saatler sonra cizgi cikti kurumami belirtimi emin degilim
Pardon bata 4 gun var yanls yazmisimAma şuan gecikmen var sen yap bı test hatta varsa hemen yap![]()
O zaman 2gun sonra tekrarla testi zaten varsa test belirginleşir cnm inşallah gönlüne göre olurPardon bata 4 gun var yanls yazmisim
Yaptım dün ve silik çift çizgi çıktı çok sevindim bugün tekrar yaptım net çıksın diye hiç bişey çıkmadı hamile degilmiyim acaba çok heveslenmistimEvet şimdi yapsanız bile çıkar varsa
En sağlamı kan testiYaptım dün ve silik çift çizgi çıktı çok sevindim bugün tekrar yaptım net çıksın diye hiç bişey çıkmadı hamile degilmiyim acaba çok heveslenmistim
Ya ben yaptım ve beş dakika içinde çift çizgi çıktı bugün hiç bişey çıkmadı ne yapmam gerek anlamadımBende 4 5 gun kala test yaptim ama saatler sonra cizgi cikti kurumami belirtimi emin degilim
Ama silik çıktı çizgiYa ben yaptım ve beş dakika içinde çift çizgi çıktı bugün hiç bişey çıkmadı ne yapmam gerek anlamadım
Hamilelik olmasaydı çift çizgi hiç çıkmazdı diyorlar bide erken belirdi ikinci çizgi eşim de çok umitlenmisti bir kaç gün sonra kan testti yaptırırım ozamanEn sağlamı kan testi
Ama şuan gecikmen var sen yap bı test hatta varsa hemen yap![]()
Ama ikinci test negatif
Geç dolenme olmuş o zamanBen reglım 2 gün geçtikten sonra test yaptım negatifti 4 gün sonra gene yaptım pozitif çıktı hatta 3 test yaptım bence biraz daha bekle tekrar yap yada kan testiyle kesinleştir
Büyük ihtimalle hesaplarıma göre 5haftalıktı dün doktora gittim 4 haftalıkmışGeç dolenme olmuş o zaman
Her zaman 1 haftayi cekiyorlar dollenme haftasi oldugu icin ilk hamileligimde bende oyle oldu 5 haftaliktim 4 dediler kagidimda da 5 yaziyordum yani 1 hafta her zaman eksik soyluyorlar allah saglikla kucagina almayi nasip etsinBüyük ihtimalle hesaplarıma göre 5haftalıktı dün doktora gittim 4 haftalıkmış