• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim tecrübesi olan acil bilgi versin

Melek2211

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
9
0
1
22
Arkadaşlar adet tarihimden bir iki gün önce az bi kanama yasadım ve üstünden bir hafta gecti hmilelik belirtilerinin hepsi var mide bulantısı uyku sık sık tuvalete gitmek kasık ağrısı ve gibi gibi sizce hamilemiyim ve teste cıkarmı bilen yazsın lütfen

Arkadaşlar adet tarihimden bir iki gün önce az bi kanama yasadım ve üstünden bir hafta gecti hmilelik belirtilerinin hepsi var mide bulantısı uyku sık sık tuvalete gitmek kasık ağrısı ve gibi gibi sizce hamilemiyim ve teste cıkarmı bilen yazsın lütfen
Evet şimdi yapsanız bile çıkar varsa

Eklentiler

• IMG_20201203_115205.webp
    IMG_20201203_115205.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 61
Benmde bat bugun ama gelen giden yok belirtilerim var test yaptim dun ve ondan once ki gun pozitif cikti ama yinede inanamadim beklemeyi tercih ettim bugun adet olmazsam yarn test yapacagim tekrar pazartesi de doktoruma gidecegim

Büyük ihtimalle hesaplarıma göre 5haftalıktı dün doktora gittim 4 haftalıkmış
Her zaman 1 haftayi cekiyorlar dollenme haftasi oldugu icin ilk hamileligimde bende oyle oldu 5 haftaliktim 4 dediler kagidimda da 5 yaziyordum yani 1 hafta her zaman eksik soyluyorlar allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Back