• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim tecrübeli canlar

ennur11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
57
5
298
Konya
arkadaslar gecen ay adetim bittikten sonra dogum kontrol hapı kullanmaya başladım ama cok düzensiz ictim 1 ictim 2 içmedim hamile kalırım diye düşünmedim hic ama simdi sanki belirtilerin var gibi göğüslerimde bi acı var cok idrara sıkışıyorum iştahım açıldı hep bi halsizim adet günümü tam bilmiyorum şimdilik test yapsam cikar mi

Çıkmaz büyük ihtimalle. Düzensiz kullandığın için adet günün de değişecek. Ara kanama falan yapabilir düzensiz kullanım. Bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum. Hormonlarla oynamak çok doğru bir şey değil, ciddi sorunlara yol açabiliyor.

Denemekten başka çareniz yok :) Bir test yapın bence belirtiler var ise muhtemelen çıkar psikolojik değil ise tbi :(

Çıkmaz büyük ihtimalle. Düzensiz kullandığın için adet günün de değişecek. Ara kanama falan yapabilir düzensiz kullanım. Bir doktora gitmeni tavsiye ediyorum. Hormonlarla oynamak çok doğru bir şey değil, ciddi sorunlara yol açabiliyor.
Haklısın canım ama hic günlük ilaç içmedim unutup duruyorum artık esimin korunmasını istiycem

Su an da yaptım biri kıpkırmızı bi çizgi var bide önce soluk bi çizgi belirdi sonra gitti bu ne demek

Back