• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim sizce???

bmbm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
1.747
1.525
133
27 haziranda çatlatma iğnesi yapıldı. 13 gün oldu yani. bugün hcg değerim 93 çıktı. sizce hamilemiyim. hala iğnenin etkisinin devam etmesi gibi bir olasılık var mı. umarım hamileyimdir :((

27 haziranda çatlatma iğnesi yapıldı. 13 gün oldu yani. bugün hcg değerim 93 çıktı. sizce hamilemiyim. hala iğnenin etkisinin devam etmesi gibi bir olasılık var mı. umarım hamileyimdir :((
bu sonuca gore ne dedıler sana cnm

bu sonuca gore ne dedıler sana cnm

doktoruma sormadımki. ben gidip farklı bir yerde yaptırdım. habire eczaneden test alıyodum 4 günde 5 idrar testi yaptım en son bari kan vereyim dedim
araya haftasonu giriyor. artık pazartesiye kadar sabretmek zorundayım. bir de boş gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiştim umarım böyle olmaz.

iğne yapıldığında kaçıncı gün test yap demişlerdi?

doktoruma sormadımki. ben gidip farklı bir yerde yaptırdım. habire eczaneden test alıyodum 4 günde 5 idrar testi yaptım en son bari kan vereyim dedim
araya haftasonu giriyor. artık pazartesiye kadar sabretmek zorundayım. bir de boş gebelik ve kimyasal gebelik geçirmiştim umarım böyle olmaz.

bu sonuca gore hamılesın.ama daha cok basında:)

iğnenin 14. günü gebelik belli olduğuna göre bence hamilesiniz hayırlı olsun :) darısıda bana..

amin inşallah. doktor bu ayda olmazsa rahim filmi çekicez demişti. o da olmazsa aşılama tup bebek falan. umarım olmuştur.

inşallah gerek kalmaz canım..çünkü zor bir süreç..birkaç gün sonra kantestini tekrarla yükseliyorsa gebeliğin kesinleşmiş olur..

bende iğneden 12 gün sonra yaptırmıştım sonuca göre hamilesin allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına alırsın ben kızıma kavuşana kadar çok sıkıntı çektim seni çok iyi anlıyorum ...

canım sonuç ne oldu merak ettim..

canım sonuç ne oldu merak ettim..
10 temmuz 93 cikmisti
14temmuz 395
17temmuz 1566
bugun doktora gidiyorum. ilk kontrol. ama korkarak. cunku goguslerim sismis damarlari cikmisti.ama suan neredeyse eski haline dondu.cok hafif bir dolgunluk var sadece.akinti mide bulantisi yok. hcg degerim bugun 7000e yaklasmis olmali.umarim dusmemistir. hbr vericem doktordan sonra mutlaka.

10 temmuz 93 cikmisti
14temmuz 395
17temmuz 1566
bugun doktora gidiyorum. ilk kontrol. ama korkarak. cunku goguslerim sismis damarlari cikmisti.ama suan neredeyse eski haline dondu.cok hafif bir dolgunluk var sadece.akinti mide bulantisi yok. hcg degerim bugun 7000e yaklasmis olmali.umarim dusmemistir. hbr vericem doktordan sonra mutlaka.

hayırlı olsun canım aklına kötü şeyler getirme..inşallah güzel haberlerle döneceksin..

hayırlı olsun canım aklına kötü şeyler getirme..inşallah güzel haberlerle döneceksin..

kese gorundu col sukur :) hesaplara gore 5+1. kese boyutu 7.5 mm. agir kaldirma dinlen falan dedi.progestan verdi.beraber olma dedi.. kese biraz asagida tutunmus galiba. kese boyutuma normal dedi. 10gun sonra kalp atisi icin cagirdi. umarim zaman cabuk gecer :)

kese gorundu col sukur :) hesaplara gore 5+1. kese boyutu 7.5 mm. agir kaldirma dinlen falan dedi.progestan verdi.beraber olma dedi.. kese biraz asagida tutunmus galiba. kese boyutuma normal dedi. 10gun sonra kalp atisi icin cagirdi. umarim zaman cabuk gecer :)

hadi gözün aydın canım..rabbim kucağına almayıda nasip etsin..doğal yolla mı oldu bebişin??

Back