Canım 3 çizgi var bidaha yap istersen başka testin var mı2 gün gecikmem oldu şuan test yaptım böyle çıktı sizce nedir 1 dakika içerisinde belirdi hepsi Eki Görüntüle 3506736
Bende oyuzden emin olamadım bi tane vardı başka yok sabah direk almaya giderim artık belirti olarak da sadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta öncesinde de bel ağrısı yaşadım 3 gün ondan kafam karıştı açıkçasıCanım 3 çizgi var bidaha yap istersen başka testin var mı
Evet sabah tekrar deneyeceğimÇizgi var iki tane çizgi var test bozuk olabilir başka testle sabah ilk idrarla kaset testle bir daha dene bence
Teşekkür ederim canım bakalım artık umarım doğrudur çok istiyoruzsilik çizgi var gebe olabilirsin testı sabah ilk idrarınla tekrarla tebrik ederim hamişsen
Gününde geçmiş artık testlerde çok bozuldu çok yanlış sonuç veriyor imkanın varsa kan ver en garantisiBende oyuzden emin olamadım bi tane vardı başka yok sabah direk almaya giderim artık belirti olarak da sadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta öncesinde de bel ağrısı yaşadım 3 gün ondan kafam karıştı açıkçası
Rabbim sana hayırlı bir evlaynnasıp eder inşallah unuturum kaybetmeTeşekkür ederim canım bakalım artık umarım doğrudur çok istiyoruzsabah deneyeceğim
Amin kuzucum çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim sana hayırlı bir evlaynnasıp eder inşallah unuturum kaybetme
Merhaba kuzumGünaydın pamuğum, aldın mı test?
Merak ettim
Evet gerçekten öyle ya bende gidip kan verdim sonucu bekliyorum bakalımGününde geçmiş artık testlerde çok bozuldu çok yanlış sonuç veriyor imkanın varsa kan ver en garantisi
Ayy heyecanla bekliyorum. Hadi inşallahEvet gerçekten öyle ya bende gidip kan verdim sonucu bekliyorum bakalım
Kaset test yapın 1 haftalık bile olsa çıkarıyor erken gebelik testleri yanlış çıkıyorBende oyuzden emin olamadım bi tane vardı başka yok sabah direk almaya giderim artık belirti olarak da sadece göğüs hassasiyetim var 1 hafta öncesinde de bel ağrısı yaşadım 3 gün ondan kafam karıştı açıkçası