Bir cok test denedim, bunlardan 2 tanesi poziiv cikarken diger 4 tane negativ cikti. En son 1 temmuz adet gördüm ve ayni günde haplara basladim, yaklasik 14 temmuzda haplari biraktim ve hemen ardindan 2 günlük kisa bir kanamamoldu. Benim adetim genelde en az 3 gün sürerken bu sefer 2 gün ve az kan ile sürdü. Benim adetim en fazla 3-4 gün gecikirdi, hatta son aylar cok düzenliydi. Ondan sonra yaklasik bir ay boyunca hic korunmadik. 1 austos adet olmam gereken gündü ve 3-4 gün boyunca adet olucakmisim gibi belim agriyordu her ay oldugum gibi ama bisey cikmamisti. Süphelendigim belirtilerim bunlar :
- gögüslerde degisiklik, meme uclarinda
- adet gecikmesi
- karnimda agrilar, karnima dokundugumda agri hissediyorum bazen cok hafif
- cok sik idrare cikiyorum, hatta bu son zamanlarda geceleri 3-4 defa kalkip idrare cikiyorum, eskiden hayatta kalkmazdim geceleri idrar icin
- gögüslerin altinda kücük kücük noktalar
- agir seyleri tasiyamiyorum artik, hemen karnima ve belime ayni zamanda agri giriyor
- bazen belimin tek tarafinda agri hissediyorum, mesela bulasik yikarkene
- bazen mide bulantisi, hatta cikolatayi cok severken gecen yedim midem bulanti ve kustum
- arada siddetli bas agrisi, bayilacakmisim gibi hissediyorum
- canim cok eksi cekiyor limon, vs.
- bu son iki gündür karnimin tam alt kisminda siskinlik
- 2-3 gündür kilo veriyorum yemek tatli vs. yedigime ragmen
Yaptigim testler farkli markalardan yapilmistir ve sonuclari bunlar :
1. test ilk idrar kullandim - pozitiv silik cizgi cikti
2. test gece kullandim diger gün- negativ sonuc
3. test 2-3 gün sonra sabah idrari ile ve pozitiv sonuc yine silik cizgi
4. test bir kac gün sonra sbaha idrari ama negativ sonuc, tabi cok su icmistim
5. yaklasik 4 gün önce gece idrari ile - negativ sonuc
6. dün sabah idrari ilenegativ sonuc, tabi tam sabah idrari sayilmaz cünkü gece 3-4 kere idrare cikiom
piskolojikmi diye düsündümde imkansiz cünkü gercekten agrilarim var. ve suan ne düsüncemi anlamadim :S kan tahlili yaptiramiyorum cünkü sabah yolcuyum yurtdisina ve bu yüzden daha beklemek zorundayim.
- gögüslerde degisiklik, meme uclarinda
- adet gecikmesi
- karnimda agrilar, karnima dokundugumda agri hissediyorum bazen cok hafif
- cok sik idrare cikiyorum, hatta bu son zamanlarda geceleri 3-4 defa kalkip idrare cikiyorum, eskiden hayatta kalkmazdim geceleri idrar icin
- gögüslerin altinda kücük kücük noktalar
- agir seyleri tasiyamiyorum artik, hemen karnima ve belime ayni zamanda agri giriyor
- bazen belimin tek tarafinda agri hissediyorum, mesela bulasik yikarkene
- bazen mide bulantisi, hatta cikolatayi cok severken gecen yedim midem bulanti ve kustum
- arada siddetli bas agrisi, bayilacakmisim gibi hissediyorum
- canim cok eksi cekiyor limon, vs.
- bu son iki gündür karnimin tam alt kisminda siskinlik
- 2-3 gündür kilo veriyorum yemek tatli vs. yedigime ragmen
Yaptigim testler farkli markalardan yapilmistir ve sonuclari bunlar :
1. test ilk idrar kullandim - pozitiv silik cizgi cikti
2. test gece kullandim diger gün- negativ sonuc
3. test 2-3 gün sonra sabah idrari ile ve pozitiv sonuc yine silik cizgi
4. test bir kac gün sonra sbaha idrari ama negativ sonuc, tabi cok su icmistim
5. yaklasik 4 gün önce gece idrari ile - negativ sonuc
6. dün sabah idrari ilenegativ sonuc, tabi tam sabah idrari sayilmaz cünkü gece 3-4 kere idrare cikiom
piskolojikmi diye düsündümde imkansiz cünkü gercekten agrilarim var. ve suan ne düsüncemi anlamadim :S kan tahlili yaptiramiyorum cünkü sabah yolcuyum yurtdisina ve bu yüzden daha beklemek zorundayim.