HAMİLEMİYİM LÜTFEN YARDIM EDİN

xxxmucizebeklxx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2024
19
11
26
Ben beş gün klomen kullanma sonucunda 23 kasımda ovirelle iğne vuruldum 17 cm 2 tane yumurtam vardı.(PCOSUM). 36 saat sonrası olan günleri değerlendirdik. 5 gün önce gebelik testi yaptım ve sonuç alamadım bembeyaz tek çizgiydi.bugün 14. Gün test yaptım dayanamadım ve böyle silik çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyiö kan versem çıkarmı
IMG_9679.jpeg
IMG_9671.jpeg

Eklentiler

• IMG_9688.jpeg
    IMG_9688.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Kesinlikle hamilelik var beta düşük olduğu için bu sekilde silik.ama çizgileriniz pembe yani gebelik var hayırlısı olsun şimdiden kan verin kesinlessin darısı başımıza inşallah 😌

Ben beş gün klomen kullanma sonucunda 23 kasımda ovirelle iğne vuruldum 17 cm 2 tane yumurtam vardı.(PCOSUM). 36 saat sonrası olan günleri değerlendirdik. 5 gün önce gebelik testi yaptım ve sonuç alamadım bembeyaz tek çizgiydi.bugün 14. Gün test yaptım dayanamadım ve böyle silik çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyiö kan versem çıkarmıEki Görüntüle 3516786 Eki Görüntüle 3516787
Kesinlikle hamilelik var beta düşük olduğu için bu sekilde silik.ama çizgileriniz pembe yani gebelik var hayırlısı olsun şimdiden kan verin kesinlessin darısı başımıza inşallah 😌
İnşallah hepimize 🌸🌸🌸

IMG_9688.jpeg
Ben beş gün klomen kullanma sonucunda 23 kasımda ovirelle iğne vuruldum 17 cm 2 tane yumurtam vardı.(PCOSUM). 36 saat sonrası olan günleri değerlendirdik. 5 gün önce gebelik testi yaptım ve sonuç alamadım bembeyaz tek çizgiydi.bugün 14. Gün test yaptım dayanamadım ve böyle silik çizgi çıktı sizce hamile olabilirmiyiö kan versem çıkarmıEki Görüntüle 3516786 Eki Görüntüle 3516787

IMG_9688.jpeg

Var gibi duruyor canım hayırlısı olsun,rica etsem benim de son konuma bakar mısın,hamilelik ile alakalı 🤲🏻
Bende klomen kullanıyorum ilk defa bu ay yarın son gün Çarşamba günü doktor kontrolum var bende çatlatma iğnesi vurulmak istiyorum bize de nasip olur insallah
Bende klomen kullanıyorum ilk defa bu ay yarın son gün Çarşamba günü doktor kontrolum var bende çatlatma iğnesi vurulmak istiyorum bize de nasip olur insallah
Allahım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle hepimize nasip etsin inşallah

bende 23de iğne vuruldum 25de aşılama oldu dün kan verdim 36.180 çıktı aynı gün iğne vurulmuşuz, dün öğrenince çok sevindim ama değer düşük mu diye bi korku sardı içimi

X