- 14 Kasım 2017
- 129
- 45
- 13
- 34
- Konu Sahibi ednrarkn44
-
Adetime 11 gun var ama bnden kan geldi sadece bi kac damla birde pihti seklinde bi damla kan geldi bi kac gundur sabahlari kalkdigimda midemin bulantisindan afedersiniz kusagim agzima kadar geliyo ama kusamiyorum. Sizce nedir ne degildir evliyim cevaplarinizi bekliyorum ..
Henüz çok erken. Bu belirtiler olmaz hemen. 8 haftadan sonra mide bulantılarım başladı ve 3 aya kadar da birşey hissetmedimsık idrara çıkmak dışında.
İdrar enfeksyonu olabilir o da mide bulantısı yapıyor..
murtlama donemim gecti ama 4 gunYumurtlama kanaması olabilir
Yu
murtlama donemim gecti ama 4 gun
27 yasindayim nesi erken :)evet henüz cok erken
rahat olun zamana bırakın
27 yasindayim nesi erken :)
Hahahahah allahim isteyen herkese versin insallah bide bisi sorcam yumurtalik catlarsa noluyoo bnm bilgi sifir cunki :)bana göre erken demek istedim hani ben de ugrasıyorum ya
Benimde oyle olmustu kasiklarim agriyodu test yaptim simdi 5 haftalik hamileyim insallahhh seninde olur :)Adetime 11 gun var ama bnden kan geldi sadece bi kac damla birde pihti seklinde bi damla kan geldi bi kac gundur sabahlari kalkdigimda midemin bulantisindan afedersiniz kusagim agzima kadar geliyo ama kusamiyorum. Sizce nedir ne degildir evliyim cevaplarinizi bekliyorum ..
Adetine kac gun vardi test yaptiginda ??Benimde oyle olmustu kasiklarim agriyodu test yaptim simdi 5 haftalik hamileyim insallahhh seninde olur :)
1 hafta vardiAdetine kac gun vardi test yaptiginda ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?