- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
- Konu Sahibi ednrarkn44
Adet olmadım tatlı tatlı ağrım var ve kremsi beyaz akıntım var. Bu akıntı adet gelecek mi demek yoksa gebelik belirtisi mi?? Günüme 3-4 gün var dün kanlı akıntım olmuştu peçeteye gelen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sizde bni cok heycanlandiriyosuniz snra bisi yok diyonuz :) allahim ya :)Adet öncesinde mide bulantısı zaten imkansız canım seninki psijolojik olabilir kendini çok fazla kaptırdıysan bu hamilelik işine bünyen sana yalancı hamilelik belirtileri yaşatır.. Üzmek istemem ama daha 11 gün varmış idrar testi de kesin sonuç vermez kan tahlili için de erken olabilir ama en iyisi hastaneye gitmek canım kanamanın nedenini bilemiyorum iltihap olabilir yumurtlama kanaması büyük ihtimal olabilir.. Sen bi doktora git bence. :)
ne dedimde heyecanlandın kızzz psikolojik olarak hamile olmasanda kendini fazla kaptırdıysan hamile gibi hissedersin bu herkeste olur ama adet olunca hayaller suya düşerAma sizde bni cok heycanlandiriyosuniz snra bisi yok diyonuz :) allahim ya :)
Ayn vallahi bakalimm adetim olucakmii insallah olmam ama gevelik testinde cikmaz smdi demi yaptirsamm cnki bn hissediyorum icimde bisiler oluyo yanine dedimde heyecanlandın kızzz psikolojik olarak hamile olmasanda kendini fazla kaptırdıysan hamile gibi hissedersin bu herkeste olur ama adet olunca hayaller suya düşer
Ben cok heycanliyim bilmiyorum bugun test yaptim ve bisi cikmadi sizce dogruluk payi varmi adetime daha 8 gun var cnki ama bn hossediyorum icimde bisiler oluyooAdet öncesinde mide bulantısı zaten imkansız canım seninki psijolojik olabilir kendini çok fazla kaptırdıysan bu hamilelik işine bünyen sana yalancı hamilelik belirtileri yaşatır.. Üzmek istemem ama daha 11 gün varmış idrar testi de kesin sonuç vermez kan tahlili için de erken olabilir ama en iyisi hastaneye gitmek canım kanamanın nedenini bilemiyorum iltihap olabilir yumurtlama kanaması büyük ihtimal olabilir.. Sen bi doktora git bence. :)
Ben cok heycanliyim bilmiyorum bugun test yaptim ve bisi cikmadi sizce dogruluk payi varmi adetime daha 8 gun var cnki ama bn hossediyorum icimde bisiler oluyoo
Ay insalah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla kucagimiza almamiziKafana bu kadar takma günlük yaşantına devam et ve sabırlı ol inşAllah istediğin sonucu alırsın :)
Amin :) ben bir dış gebelik geçirdim ilk gebeliğimde şimdi nasipse tekrar istiyorum :)Ay insalah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah hayirlisiyla kucagimiza almamizi
Ben cok heycanliyim bilmiyorum bugun test yaptim ve bisi cikmadi sizce dogruluk payi varmi adetime daha 8 gun var cnki ama bn hossediyorum icimde bisiler oluyoo
Ya bu dis geblik nsi oluyoAmin :) ben bir dış gebelik geçirdim ilk gebeliğimde şimdi nasipse tekrar istiyorum :)
Kabizlik hamilelik belirtisi degil sık idrara cikma belirtidir ama kabizlik degildir.Arkadaşlar iğrenç olucak belki ama kabızlık gebelik belirtisi olabilir mi?? 5 aralık bat ama 30 kasımda bir peçete dolusu kan geldi sulu pembe gibi.
Adetin gecerse eger ozaman yaparsin bence simdi acele etmeNormalde adet dönemim gelince göğüslerim inanılma sızlardı şu an hiçbir şey yok. Bat 5 aralık gibi testi ne zaman yapsam diye düşünüyorum
Sabahh yapsam mıı yapmasamm mıı gerildim ama yapmadım haklısın tam adet günümde yapacağım :))Adetin gecerse eger ozaman yaparsin bence simdi acele etme