Hamilemiyim :) ??? Lutfen cevap verin

Adet olmadım tatlı tatlı ağrım var ve kremsi beyaz akıntım var. Bu akıntı adet gelecek mi demek yoksa gebelik belirtisi mi?? Günüme 3-4 gün var dün kanlı akıntım olmuştu peçeteye gelen

Adet öncesinde mide bulantısı zaten imkansız canım seninki psijolojik olabilir kendini çok fazla kaptırdıysan bu hamilelik işine bünyen sana yalancı hamilelik belirtileri yaşatır.. Üzmek istemem ama daha 11 gün varmış idrar testi de kesin sonuç vermez kan tahlili için de erken olabilir ama en iyisi hastaneye gitmek canım kanamanın nedenini bilemiyorum iltihap olabilir yumurtlama kanaması büyük ihtimal olabilir.. Sen bi doktora git bence. :)

Ama sizde bni cok heycanlandiriyosuniz snra bisi yok diyonuz :) allahim ya :)

Ama sizde bni cok heycanlandiriyosuniz snra bisi yok diyonuz :) allahim ya :)
ne dedimde heyecanlandın kızzz psikolojik olarak hamile olmasanda kendini fazla kaptırdıysan hamile gibi hissedersin bu herkeste olur ama adet olunca hayaller suya düşer

ne dedimde heyecanlandın kızzz psikolojik olarak hamile olmasanda kendini fazla kaptırdıysan hamile gibi hissedersin bu herkeste olur ama adet olunca hayaller suya düşer
Ayn vallahi bakalimm adetim olucakmii insallah olmam ama gevelik testinde cikmaz smdi demi yaptirsamm cnki bn hissediyorum icimde bisiler oluyo yani

Ben cok heycanliyim bilmiyorum bugun test yaptim ve bisi cikmadi sizce dogruluk payi varmi adetime daha 8 gun var cnki ama bn hossediyorum icimde bisiler oluyoo

Ben cok heycanliyim bilmiyorum bugun test yaptim ve bisi cikmadi sizce dogruluk payi varmi adetime daha 8 gun var cnki ama bn hossediyorum icimde bisiler oluyoo

Gidip kan testi yaptirabilirsin ama daha 8 gun var diyorsun cikarmi bilmem seninki buyuk ihtimal psikolojik. Cunku adet oncesi neredeyse hic belirti olmaz sadece kasik agrisi olur adet agrisiyla ayni sekilde.

Cnm daha belli olmaz senin heyecanını anlıyorum ama beklemek lazım adet günü test yaparsın varsa çıkar zaten

Arkadaşlar iğrenç olucak belki ama kabızlık gebelik belirtisi olabilir mi?? 5 aralık bat ama 30 kasımda bir peçete dolusu kan geldi sulu pembe gibi.

Normalde adet dönemim gelince göğüslerim inanılma sızlardı şu an hiçbir şey yok. Bat 5 aralık gibi testi ne zaman yapsam diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…