Hamilemiyim korkuyorjm yardım edin

hayalleriolankiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2020
791
761
Merhaba, lütfen yargılamayın. Martın 1inde adet oldum genelde döngüm 26-27-28-29-30 günde 1 oluyor fazlası olmuyor hiç. Bende bu hesabı varsayarak sevgilimle mart ayının 21inde korunmasız bir ilişki yaşadım ancak boşalma olmadı. Araştırırken zevk suyununda hamile bırakabildiğini okudum ama daha önce de bu şekilde korunmuştuk bi sorun olmamıştı. Her neyse gel gelelim ben geçen aylarda ki regl tarihlerime bakınca 35 gün süren bir döngüm oldugunu da farkettim başka bir ay. 35 günden hesaplayınca ilişkiye girdiğim günün ertesi günü yumurtlama gösteriyor. Kafam çok karıştı😞 ya 28 günde döngüm ama gecikme yaşıyorum yada 35 gün döngüm olucak 😞 ne adet nede hamilelik belirtim var sizce zevk suyundan hamile kalınırmı bişi söyleyin lütfen uykularım kaçıyor 😞😞😞

Bu aralar bi çok kişinin adet tarihi uzadı. En iyisi test almak. Sadece hamilelik olarak düşünme bi hastalıktan. Kaynaklı da olabilir
Aslında ilişkiden 6 gün sonra idrar testi yaptım ( sağlıklı bir sonuç vermiceğini biliyorum) negatif çıktı ; ama içimde hep bi korku var 😞 kan testi yapsam çıkarmı ki ilişki üstünden 8 gün geçti daha 😞

X