hamilemiyim kızım daha çok küçük lutfen yardimm

Valla hamile olman yada olmaman %50 siz korunmuyorsunuz eşinizin korunması bi yöntem değil sadece şans ben kızıma böle hamile kaldım oğlumda 16 aylıkdıŞimdi masada birlikde resim yapıyorlar birbirlerini yiyorlar Ama onlar en iyi arkadaşlar Bende sizin gibi üzülmüşdüm ama şimdi iyiki olmuşlar diyorum

Daha once anne olmus birinin boyle tuhaf ifadelerle hamile olup olmadigini sormasi cok ilginc..

arkaaslar ben knuyu eksik anlattm heraldebu kadar sacmaladgniza gre... benm rahmin normalden asagidayms doktor hamilelik surecimde banailiskiyi yasak etmisti.yani sorunlu bi hamilelik gecrmistim anlatablymuyum o yuzden penisin rahme carpma olasiligi var dye yasakti ilski. anladiniz mi smdi dalga gecysunuzda kafaniza gre. blmysnuz hc bsey dalga gecin eglenin dye acmadm bu konuyu

Peki doktora gittiginizde hamile olabilir miyim sorusu sorduğunuzda ne yapıyorlar ? Gerekli testler ve kontroller yapiliyor.
Doktor yüzünüze bakarak hamilesin ya da degilsin diyemedigi gibi burada yaziniza bakarak bizler de bilemiyoruz ne yazik ki hamile olup olmadiginizi.

İhtimal var mi diye soruyorsaniz evet var.

Kız anacağım bir aylık hissedilmez diyoruz ne kadar aşağıda olursa olsun sen değişik hissedebilirsin hamile olabilirsinde ama eşin kesinlikle hissetmez bunu anlatmya çalışıyoruz. bi sorun yok sorun senin eş te

Emzirdiğiniz için kuruluk yaşıyor olabilirsiniz canınız bu sebepten de yanıyor olabilir. Kayganlaştırıcı kullanın ve hamile kalmak istemiyorsanız korunun. Ve eğer korunmadıysanız tabii ki hamile kalmış olabilirsiniz. Test yapıp doktora görünmenizde fayda var.

cnm öncelikle allah gönlüne göre verir inşallah adetime daha var diyorsun valla ben 34 haftalık hamileyim suanda en son doktor izniyle eşimle 26 haftalıkken bir ilişki yasadım onda bile böle bişi hissetmedim.fakat adet öncesinde bir keresinde senin yasadığını yasamıstım.bana kalırsa hamile değilsin olsan bile bukadar erken hissedemezsin.o içerdeki seyler yumurtalıklarındır.kafan rahat olsun bence eğer cok takıosan 20 tl ye ilişkiden 5 gün sonrasınıgösteren idrar testleri var onlardan al derim.bu arada ovilasyon günlerindede oluyor o senin dedğin olay eşin birseyler hissetmesi falan bunlar ovilasyon gunlerindede olabilio.

yav arkadaş hadi şuraya sürtünüp de yazan "bakire" kızları anlıyorum vajina nedir, rahim nedir, bebek nerde olur bilmiyorlar da siz de mi bilmiyorsunuz çocuk doğurmuş kadın halinizle. bilmiyoranız söyleyeyim hamile olduğunuz sürece rahim ağzı kapalı olur, yani bebeği eşinizin hissetmesi mümkün değil.
sizin bebeği hakkaten leylek getirdi herhalde.
hamilelik için de ovulasyon tarihini yazmamışsınız bir şey yapmamışsınız müneccim poku mu yedik biz ne bilelim. emzirme kuruluğudur o muhtemelen, kasılmışsınızdır, eşiniz de onu "içeride bir şey var" olarak algılamıştır.
ve mesajların tamamını okumadım ama korunma yönteminiz "süt koruması" ise emzirmek etkili bir korunma yöntemi değildir, eğer korunmuyorsanız emzirirken hamile kalabilirsiniz.
bebek istemiyorsanız etkili bir korunma yöntemi edinin.

arkadaş anlamıyor musun? git google rahim ağzı ya da serviks yaz bu organ ne işe yararmış bir öğren.
hamileliğin sırasınca rahim ağzı cenini korumak için kapalı olur, erkek cinsel ilişki sırasında keseye ulaşamaz mümkün değil. bilimsel olarak imkansız bir şeyden bahsediyorsun.

evet haklısın keseye ulaşamaz evet imkansız ötesi rahim aşağıda bile olsa imkansız.ama ayıptır sölemesi bazı pozisyonlarda eğilmiş konumda öle sölim sanki içeride birsey varmıs gbi oluor.oda bende kist varken olmustu belki ulaşmıyor doru ama o darbeyle içerde hissedilio.belkide kisti vardır

valla arkadasin kocasi degme ultrasonlara tas cikartiyor.icerde birseyler var demis ya
koptum ben orda

eşin içerdeki şeye ulaşamaz bu kısmı ele. korunuyorsan hamile kalma ihtimalin çok az bu kısmı da geç.kasıkların ağrıması adete yakın dönemde normaldir

Tatlım bazı yorumları okudum, hanımlara kızmışsın ama acaba hamile miyim diye sormak yerine neden gidip kan testi yaptırmıyorsun? Ayrıca adet günün en azından bir kaç gün geçmeden hamile olup olmadığını da anlayamazsın. Hamile kalsan ne olacak? Aldıracak değilsin herhalde... Benim annem de ben 3 aylıkken hamile kalmış kardeşime. Çocuk istemiyorsan doğumdan sonraki ilk adetinde gidip spiral taktırsaydın keşke. Hastanelerde ya da sağlık ocaklarında ücretsiz takıyorlar bildiğim kadarıyla... Arkadaşların dalga geçmesi hoş değil ama normal. Sen bir annesin 18 yaşında yeni evli bir kız değilsin ki... Adetin bir gün geçer de olmazsan, git acile ya da bir sağlık ocağına, testini yaptır. Hamile miyim diye sorma. Eşin hamileliğinde daha önce böyle bir şey hissetti mi? Hiç sanmıyorum. Ben 6. aya gireceğin neredeyse, hiç bir değişiklik hissetmedi eşim. Kuruluktan falan olmuştur o. Belki de kist vardır diyeceğim de kist de birden o kadar büyüyüp şişmez herhalde. Annemin kisti rahminin ağzına kadar büyümüştü ama o 14 senelik kistti yani. Aldırmamıştı. Ama yok yani. Kist de değildir. O kadarcık ayda bu kadar büyümesi mümkün değil. Doktora gitmen lazım. Hamileysen de sıkma canını. Beraber büyürler, ne güzel işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…