• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilemiyim kızım daha çok küçük lutfen yardimm

daha önceki konunuzda da eşiniz yumruk atmadan önce,spiral taktırın demiş size..neden taktırmadınız?

yazdıklarınız tıp tarihine geçecek cinsten..
4 aya kadar kan testiyle anlaşılmayan gebelik,cinsel ilişkide" içerisinin "dolu olduğunu hisseden koca...

kan testi kesin sonuç verir,anlaşılmamam şansı yok.ne testi yaptınız kim yorumladı bilmiyorum.
cinsel ilişkide keseye kadar ulaşması mümkün değil..
korunmuyorsanız 2.çocuk olmas olasığı zor değil..
bu kadar çocuk fikrinden uzaksanız neden korunmuyorsunuz?
ne kadar gecikti regliniz?
Boşmu dolumu testi yapmışlar anlaşılano_O :KK48:

önceki konusunu hatırladım zaten görünce..belki sen de hatırlarsın ,adamın fabrikası vardı(özellikle belirtmişti de),konu sahibi şiddet görüyodu eşinden..

yok hatırlamıyorum da şimdi baktım İnşallah hamile falan değildir bu adamdan 2.çocuk yapılmaz.daha da çok gençmiş konu sahibi.

Çocuk işi ehliyete tabii olsa ülke nüfusu yarıya düşerdi. .:KK70:

16 aylık bebek
Yumrukçu koca
Bilinçsiz kadın
Yakında 2. bebekte gelir.
gerçekten çok üzülüyorum,en çok da çocuklara...
konu sahibi de henüz 21 yaşında..ama evlenecek kadar akla sahipler ama ne korunmayı bilecek ne de adamları defedecek akla sahip değillerr....
olan o masum çocuklara oluyor..

arkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim :KK47:
evlilikten soğudum resmenn yaaaaa :KK61: yüzüğü mü atsam evlenmesemmi acaba diye düşünüyorum şuan :KK17:

Hiç dogurmadım, bılmıyorum. 43 haftada da dogum oluyor mu?o_O Öğrenmiş oldum :oops:Neyse konuyu bolmeyım.
O baskı adete yakın ya da mesane doluysa olabılır mı acaba?
Normal doğum oldu :D 42+3 te suni sancıyla bağıra bağıra :D ahahahha

2 çocuk doğurdum yani iki kez hamile kaldım doğal olarak, ama eşim ikisinde de hiç fark etmedi içerde bir şey var sanki demedi. Eşime yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.:KK70::KK70:
Bu adam kesin karısı saçlarına röfle yaptırdığında da fark ediyordur. :KK70:
Aranılıp da bulunamayan koca.

2 çocuk doğurdum yani iki kez hamile kaldım doğal olarak, ama eşim ikisinde de hiç fark etmedi içerde bir şey var sanki demedi. Eşime yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.:KK70::KK70:
Bebiş bide eliyle tutsaydi ben burdayiiim diye gorurdun eşin iyi yirtmis :KK48::KK70:

Back