- 8 Temmuz 2013
- 5.703
- 9.097
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebiş bide eliyle tutsaydi ben burdayiiim diye gorurdun eşin iyi yirtmis
Peki doktora gittiginizde hamile olabilir miyim sorusu sorduğunuzda ne yapıyorlar ? Gerekli testler ve kontroller yapiliyor.arkaaslar ben knuyu eksik anlattm heraldebu kadar sacmaladgniza gre... benm rahmin normalden asagidayms doktor hamilelik surecimde banailiskiyi yasak etmisti.yani sorunlu bi hamilelik gecrmistim anlatablymuyum o yuzden penisin rahme carpma olasiligi var dye yasakti ilski. anladiniz mi smdi dalga gecysunuzda kafaniza gre. blmysnuz hc bsey dalga gecin eglenin dye acmadm bu konuyu
kan tetinde degil idrar testinde ckmadi dalga geccek birini aryosanz bu ben degilim sdce telaslanmis bi kadin var karsinizda dalga gecmenizi esfle kınıyorum
Kız anacağım bir aylık hissedilmez diyoruz ne kadar aşağıda olursa olsun sen değişik hissedebilirsin hamile olabilirsinde ama eşin kesinlikle hissetmez bunu anlatmya çalışıyoruz. bi sorun yok sorun senin eş tearkaaslar ben knuyu eksik anlattm heraldebu kadar sacmaladgniza gre... benm rahmin normalden asagidayms doktor hamilelik surecimde banailiskiyi yasak etmisti.yani sorunlu bi hamilelik gecrmistim anlatablymuyum o yuzden penisin rahme carpma olasiligi var dye yasakti ilski. anladiniz mi smdi dalga gecysunuzda kafaniza gre. blmysnuz hc bsey dalga gecin eglenin dye acmadm bu konuyu
hahahahahahahahahhahaaKadınlar Kulübü hamilelik testi henüz tam sonuc vermiyor.
arkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim
arkadaş anlamıyor musun? git google rahim ağzı ya da serviks yaz bu organ ne işe yararmış bir öğren.arkaaslar ben knuyu eksik anlattm heraldebu kadar sacmaladgniza gre... benm rahmin normalden asagidayms doktor hamilelik surecimde banailiskiyi yasak etmisti.yani sorunlu bi hamilelik gecrmistim anlatablymuyum o yuzden penisin rahme carpma olasiligi var dye yasakti ilski. anladiniz mi smdi dalga gecysunuzda kafaniza gre. blmysnuz hc bsey dalga gecin eglenin dye acmadm bu konuyu
evet haklısın keseye ulaşamaz evet imkansız ötesi rahim aşağıda bile olsa imkansız.ama ayıptır sölemesi bazı pozisyonlarda eğilmiş konumda öle sölim sanki içeride birsey varmıs gbi oluor.oda bende kist varken olmustu belki ulaşmıyor doru ama o darbeyle içerde hissedilio.belkide kisti vardırarkadaş anlamıyor musun? git google rahim ağzı ya da serviks yaz bu organ ne işe yararmış bir öğren.
hamileliğin sırasınca rahim ağzı cenini korumak için kapalı olur, erkek cinsel ilişki sırasında keseye ulaşamaz mümkün değil. bilimsel olarak imkansız bir şeyden bahsediyorsun.
hemen ultrasonumu alıp geliyorum.biraz bekler misin sen o sırada hazırlan...
valla arkadasin kocasi degme ultrasonlara tas cikartiyor.icerde birseyler var demis yaarkadaş anlamıyor musun? git google rahim ağzı ya da serviks yaz bu organ ne işe yararmış bir öğren.
hamileliğin sırasınca rahim ağzı cenini korumak için kapalı olur, erkek cinsel ilişki sırasında keseye ulaşamaz mümkün değil. bilimsel olarak imkansız bir şeyden bahsediyorsun.
arkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim
Tatlım bazı yorumları okudum, hanımlara kızmışsın ama acaba hamile miyim diye sormak yerine neden gidip kan testi yaptırmıyorsun? Ayrıca adet günün en azından bir kaç gün geçmeden hamile olup olmadığını da anlayamazsın. Hamile kalsan ne olacak? Aldıracak değilsin herhalde... Benim annem de ben 3 aylıkken hamile kalmış kardeşime. Çocuk istemiyorsan doğumdan sonraki ilk adetinde gidip spiral taktırsaydın keşke. Hastanelerde ya da sağlık ocaklarında ücretsiz takıyorlar bildiğim kadarıyla... Arkadaşların dalga geçmesi hoş değil ama normal. Sen bir annesin 18 yaşında yeni evli bir kız değilsin ki... Adetin bir gün geçer de olmazsan, git acile ya da bir sağlık ocağına, testini yaptır. Hamile miyim diye sorma. Eşin hamileliğinde daha önce böyle bir şey hissetti mi? Hiç sanmıyorum. Ben 6. aya gireceğin neredeyse, hiç bir değişiklik hissetmedi eşim. Kuruluktan falan olmuştur o. Belki de kist vardır diyeceğim de kist de birden o kadar büyüyüp şişmez herhalde. Annemin kisti rahminin ağzına kadar büyümüştü ama o 14 senelik kistti yani. Aldırmamıştı. Ama yok yani. Kist de değildir. O kadarcık ayda bu kadar büyümesi mümkün değil. Doktora gitmen lazım. Hamileysen de sıkma canını. Beraber büyürler, ne güzel işte.arkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim