- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
Bazen cinsel birleşme sırasında hava girdiği oluyo ama o baska bişi :)Bazen cinsel birleşme sırasında ödem, yani şişlikler olmakta ve dolayısıyla kadının canı yanmakta ve cinsel istek azalmaktadır. dyo nete
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen cinsel birleşme sırasında hava girdiği oluyo ama o baska bişi :)Bazen cinsel birleşme sırasında ödem, yani şişlikler olmakta ve dolayısıyla kadının canı yanmakta ve cinsel istek azalmaktadır. dyo nete
Gitmemiş belli ki.kızı 16 aylık demişti değil mi? hiç doktora gitmemiş mi peki?
ben de emzirirken regl olmadım doktora gittim olabilr bazı kadınlarda ama süt korumaz ,korunun dedi.
Tebrikler hamilesin o zamanhamileyken rahim agzinda tıkayana bi sıvı olurmus bazi erkekler bunu hissedeblrmizssss nabeeeeerr dalga gecin siz benle
Siz doğum yaptığınıza emin misiniz?hamileyken rahim agzinda tıkayana bi sıvı olurmus bazi erkekler bunu hissedeblrmizssss nabeeeeerr dalga gecin siz benle
Muhtemel doğum tarihiniz de ocak sonu subat başı, burcu ne olacak acabahamileyken rahim agzinda tıkayana bi sıvı olurmus bazi erkekler bunu hissedeblrmizssss nabeeeeerr dalga gecin siz benle
Siz doğum yaptığınıza emin misiniz?
Ben 43 haftalık hamileyken eşimle birlikte oldum :) ertesi gün doğum yaptım benim sıvı yokmuş demek ki :)
Senin derdin ne?hamileyken rahim agzinda tıkayana bi sıvı olurmus bazi erkekler bunu hissedeblrmizssss nabeeeeerr dalga gecin siz benle
Ben 43 haftalık hamileyken eşimle birlikte oldum :) ertesi gün doğum yaptım benim sıvı yokmuş demek ki :)
içerde bi şey var sanki olayından sonra koptum,kedidir o kedi diyesim geldi ama demiyorum tabii
bence kan testi yaptırın en kesin sonuç o.
Muhtemel doğum tarihiniz de ocak sonu subat başı, burcu ne olacak acaba![]()