hamilemiyim kızım daha çok küçük lutfen yardimm

daha önceki konunuzda da eşiniz yumruk atmadan önce,spiral taktırın demiş size..neden taktırmadınız?

Boşmu dolumu testi yapmışlar anlaşılan

önceki konusunu hatırladım zaten görünce..belki sen de hatırlarsın ,adamın fabrikası vardı(özellikle belirtmişti de),konu sahibi şiddet görüyodu eşinden..

yok hatırlamıyorum da şimdi baktım İnşallah hamile falan değildir bu adamdan 2.çocuk yapılmaz.daha da çok gençmiş konu sahibi.

Çocuk işi ehliyete tabii olsa ülke nüfusu yarıya düşerdi. .

16 aylık bebek
Yumrukçu koca
Bilinçsiz kadın
Yakında 2. bebekte gelir.
gerçekten çok üzülüyorum,en çok da çocuklara...
konu sahibi de henüz 21 yaşında..ama evlenecek kadar akla sahipler ama ne korunmayı bilecek ne de adamları defedecek akla sahip değillerr....
olan o masum çocuklara oluyor..

evlilikten soğudum resmenn yaaaaa yüzüğü mü atsam evlenmesemmi acaba diye düşünüyorum şuan

Hiç dogurmadım, bılmıyorum. 43 haftada da dogum oluyor mu? Öğrenmiş oldum Neyse konuyu bolmeyım.
O baskı adete yakın ya da mesane doluysa olabılır mı acaba?
Normal doğum oldu 42+3 te suni sancıyla bağıra bağıra ahahahha

2 çocuk doğurdum yani iki kez hamile kaldım doğal olarak, ama eşim ikisinde de hiç fark etmedi içerde bir şey var sanki demedi. Eşime yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.
Bu adam kesin karısı saçlarına röfle yaptırdığında da fark ediyordur.
Aranılıp da bulunamayan koca.

2 çocuk doğurdum yani iki kez hamile kaldım doğal olarak, ama eşim ikisinde de hiç fark etmedi içerde bir şey var sanki demedi. Eşime yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.
Bebiş bide eliyle tutsaydi ben burdayiiim diye gorurdun eşin iyi yirtmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…