kadiş sen ikiz doğurdun bide kocan hissetmedi mi senin oğlanları
daha önceki konunuzda da eşiniz yumruk atmadan önce,spiral taktırın demiş size..neden taktırmadınız?
Boşmu dolumu testi yapmışlar anlaşılanyazdıklarınız tıp tarihine geçecek cinsten..
4 aya kadar kan testiyle anlaşılmayan gebelik,cinsel ilişkide" içerisinin "dolu olduğunu hisseden koca...
kan testi kesin sonuç verir,anlaşılmamam şansı yok.ne testi yaptınız kim yorumladı bilmiyorum.
cinsel ilişkide keseye kadar ulaşması mümkün değil..
korunmuyorsanız 2.çocuk olmas olasığı zor değil..
bu kadar çocuk fikrinden uzaksanız neden korunmuyorsunuz?
ne kadar gecikti regliniz?
önceki konusunu hatırladım zaten görünce..belki sen de hatırlarsın ,adamın fabrikası vardı(özellikle belirtmişti de),konu sahibi şiddet görüyodu eşinden..ne yumruğu,kime atmış
önceki konusunu hatırladım zaten görünce..belki sen de hatırlarsın ,adamın fabrikası vardı(özellikle belirtmişti de),konu sahibi şiddet görüyodu eşinden..
16 aylık bebekdaha önceki konunuzda da eşiniz yumruk atmadan önce,spiral taktırın demiş size..neden taktırmadınız?
gerçekten çok üzülüyorum,en çok da çocuklara...16 aylık bebek
Yumrukçu koca
Bilinçsiz kadın
Yakında 2. bebekte gelir.
evlilikten soğudum resmenn yaaaaaarkadaslar acil yardım. dün eşimle cinsel ilski esnasinda canm cok acıdî kasıklarıma bsey vuruyolar sanki esimde sanki icerde bsey var dedi. bebegim 16 aylik acaba hamile olablrmiyim siz hamileliginizin ilk doneminde byle bsey yasadnzmi. artı birde cinsellkten sogudum bu aralar cok uyku halim var henuz adet olmadim da ama beni en korkutan bu olay ne dysunuz kizlar sizce hamilemiyim
Bence saclarını sarkıtıp kendi cıkacaktıCemre daha dursa direk saç olacakmış demek ki
ona rağmen de doğuramadın..
Normal doğum olduHiç dogurmadım, bılmıyorum. 43 haftada da dogum oluyor mu?Öğrenmiş oldum Neyse konuyu bolmeyım.
O baskı adete yakın ya da mesane doluysa olabılır mı acaba?
Bu adam kesin karısı saçlarına röfle yaptırdığında da fark ediyordur.2 çocuk doğurdum yani iki kez hamile kaldım doğal olarak, ama eşim ikisinde de hiç fark etmedi içerde bir şey var sanki demedi. Eşime yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.
Bu adam kesin karısı saçlarına röfle yaptırdığında da fark ediyordur.
Aranılıp da bulunamayan koca.
Normal doğum oldu42+3 te suni sancıyla bağıra bağıra ahahahha
O zaman eşine sor hamile miyim diye ? Bizden ne duymak istiyorsun anlamadım.evet sanki icerisi boştu suan dolu gbi dedi. inanmyosunuz ama birinci hamilelgimide esim anladi ben daha test yapmadan
Bebiş bide eliyle tutsaydi ben burdayiiim diye gorurdun eşin iyi yirtmis2 çocuk doğurdum yani iki kez hamile kaldım doğal olarak, ama eşim ikisinde de hiç fark etmedi içerde bir şey var sanki demedi. Eşime yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?