hamilemiyim kızım daha çok küçük lutfen yardimm

Iceride bisiy var nedir ya yakinda cikip ceee der size.
Hamile olsanda esin bunu hissedemez. Daha once hamilelikte gecirmissiniz hamilikte cinsel yasantiniz yokmuydu?
Isin ozu bir test yaptirin.

Yazdığın şeyleri bir kere lutfen oku .. Böyle saçmalık olur mu? 4 ay regle olmadın idrarda çıkmadı ve ne kan testi yaptırdın nede dr a gittin öyle mi??? Onu geçtim şimdiki durumla ilgili idrarda çıkmamış olabilir gidersin kan testine öğrenirsin biz nerden bilelim kim sana nasıl yardımcı olsun .. Eşin bakmış işte hamileymişsin töbe töbe töbe.. Hala daha bize kızıyorsun kalk git bir dr a hanım

Son düzenleme:
hamileyken rahim agzinda tıkayana bi sıvı olurmus bazi erkekler bunu hissedeblrmizssss nabeeeeerr dalga gecin siz benle

kızı 16 aylık demişti değil mi? hiç doktora gitmemiş mi peki?
ben de emzirirken regl olmadım doktora gittim olabilr bazı kadınlarda ama süt korumaz ,korunun dedi.
Gitmemiş belli ki.
Ben de çok duydum adet olmadan hamile kalan.

bize sormak yerine neden test yapmayı tercih etmiyorsun?
biz burdan okuyarak sonuç veremiyoruz..

hamileyken rahim agzinda tıkayana bi sıvı olurmus bazi erkekler bunu hissedeblrmizssss nabeeeeerr dalga gecin siz benle
Siz doğum yaptığınıza emin misiniz?

Ben 43 haftalık hamileyken eşimle birlikte oldum :) ertesi gün doğum yaptım benim sıvı yokmuş demek ki :)

Siz doğum yaptığınıza emin misiniz?

Ben 43 haftalık hamileyken eşimle birlikte oldum :) ertesi gün doğum yaptım benim sıvı yokmuş demek ki :)

Hiç dogurmadım, bılmıyorum. 43 haftada da dogum oluyor mu? Öğrenmiş oldum Neyse konuyu bolmeyım.
O baskı adete yakın ya da mesane doluysa olabılır mı acaba?

Senin derdin ne?
Evet cinsel birleşme sırasında acı olabilir.
Mantar olmuş olabilirsin, İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsin, kendini kasmış olabilirsin. Daha bir sürü neden sayılabilir.
Evli olup bunları bilmemek bana tuhaf geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…