hamilemiyim kızım daha çok küçük lutfen yardimm

benm kizimda testte ckmamsti 4 aya kadar o yuzden testlere pek guvencem yok. ama kixlar ltfen dalga gecmeyin kafayi yemis gbi grunuyo olablrm ordan bakinca ama kafam cok karisik aslinda ondandir
yazdıklarınız tıp tarihine geçecek cinsten..
4 aya kadar kan testiyle anlaşılmayan gebelik,cinsel ilişkide" içerisinin "dolu olduğunu hisseden koca...

kan testi kesin sonuç verir,anlaşılmamam şansı yok.ne testi yaptınız kim yorumladı bilmiyorum.
cinsel ilişkide keseye kadar ulaşması mümkün değil..
korunmuyorsanız 2.çocuk olmas olasığı zor değil..
bu kadar çocuk fikrinden uzaksanız neden korunmuyorsunuz?
ne kadar gecikti regliniz?

kan tetinde degil idrar testinde ckmadi dalga geccek birini aryosanz bu ben degilim sdce telaslanmis bi kadin var karsinizda dalga gecmenizi esfle kınıyorum

İlk kez böyle bişey duydum güldürdünüz beni. Eşinizin nokta kadar bir hücreyi hissetmesi imkansız, ayrıca daha önce doğum yapmış bir kadının , hamilelikte rahminin ne zaman büyümeye başladığını bilmemesi de garip geldi bana. Hay Allah çok güldüm cidden

kan tetinde degil idrar testinde ckmadi dalga geccek birini aryosanz bu ben degilim sdce telaslanmis bi kadin var karsinizda dalga gecmenizi esfle kınıyorum
zaten yazdım hangi test diye...4 ay şüphelenip de kan testi yaptırmadıysanız ne diyebilirm ki?
diğer sorularıma cevap verirseniz yardımcı olalım..

Dalga geçilmesini sen istiyor gibisin.
Kan vermek çok zor değil.

Regl olmuyormuş

Korunmuyorsanız gelin biz her ay burda test yapalım. Kazene söyleyelim de bi tane USG alsın

İstiyorsan neden korkuyon istemiyorsan neden önlem almiyon? Yoksa bizimlen dalgami geciyon. Çok merak ediyorsan git bi kadın doğum doktoruna boyle boyle de herhalde sizin hissettiğimiz şeyi doktor göremeyecek degilya tövbe ya l.

hic biriniz yardimci olma niyetinde degilsiniz en iyisi yazmayin
n eyapalım istiyorsunuz anlamadım ki?
diğer herşeyi bi kenara koysak da; korunmadan beraberlik yaşamışsınız,hamile olabilr miyim diye soruyorsanızEVET OLABİLRSİNİZ..
bu kadar basit.tek öğrenme yolunuz da kan testi yaptırmak..

Bazen cinsel birleşme sırasında ödem, yani şişlikler olmakta ve dolayısıyla kadının canı yanmakta ve cinsel istek azalmaktadır. dyo nete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…