nye dalga geciyim vallahi ckmadi doktorda lablyo byle seyler idrar testleri kesin sonuclar degil zaten demistiBizimle dalga geçiyorsun gibi bir his var içimde.
4 aya kadar kan testinde çıkmadı mı yani?
yazdıklarınız tıp tarihine geçecek cinsten..benm kizimda testte ckmamsti 4 aya kadar o yuzden testlere pek guvencem yok. ama kixlar ltfen dalga gecmeyin kafayi yemis gbi grunuyo olablrm ordan bakinca ama kafam cok karisik aslinda ondandir
yazdıklarınız tıp tarihine geçecek cinsten..
4 aya kadar kan testiyle anlaşılmayan gebelik,cinsel ilişkide" içerisinin "dolu olduğunu hisseden koca...
kan testi kesin sonuç verir,anlaşılmamam şansı yok.ne testi yaptınız kim yorumladı bilmiyorum.
cinsel ilişkide keseye kadar ulaşması mümkün değil..
korunmuyorsanız 2.çocuk olmas olasığı zor değil..
bu kadar çocuk fikrinden uzaksanız neden korunmuyorsunuz?
ne kadar gecikti regliniz?
İdrar testinden bahsetmiyorum kan testinde çıkmadı mı?nye dalga geciyim vallahi ckmadi doktorda lablyo byle seyler idrar testleri kesin sonuclar degil zaten demisti
zaten yazdım hangi test diye...4 ay şüphelenip de kan testi yaptırmadıysanız ne diyebilirm ki?kan tetinde degil idrar testinde ckmadi dalga geccek birini aryosanz bu ben degilim sdce telaslanmis bi kadin var karsinizda dalga gecmenizi esfle kınıyorum
Dalga geçilmesini sen istiyor gibisin.kan tetinde degil idrar testinde ckmadi dalga geccek birini aryosanz bu ben degilim sdce telaslanmis bi kadin var karsinizda dalga gecmenizi esfle kınıyorum
Regl olmuyormuşyazdıklarınız tıp tarihine geçecek cinsten..
4 aya kadar kan testiyle anlaşılmayan gebelik,cinsel ilişkide" içerisinin "dolu olduğunu hisseden koca...
kan testi kesin sonuç verir,anlaşılmamam şansı yok.ne testi yaptınız kim yorumladı bilmiyorum.
cinsel ilişkide keseye kadar ulaşması mümkün değil..
korunmuyorsanız 2.çocuk olmas olasığı zor değil..
bu kadar çocuk fikrinden uzaksanız neden korunmuyorsunuz?
ne kadar gecikti regliniz?
Korunmuyorsanız gelin biz her ay burda test yapalım. Kazene söyleyelim de bi tane USG alsınya kızlar korunmuyoruz sdce esim zaten dikkat ettgni syluyo. ama ésim farkli bsey var sende dyo ayrica emzirmiyorum artk kizimi offf hic iliskide canm acimazdi. snki icerde rahmim buyumus ona degiyo gbi gelyo yada sacmalyrum bugun doktora gdyim en iyisi
Daha nasıl yardımcı olalım test yaptırmaktan başka ne yapabilirsin?hic biriniz yardimci olma niyetinde degilsiniz en iyisi yazmayin
kızı 16 aylık demişti değil mi? hiç doktora gitmemiş mi peki?Regl olmuyormuş
n eyapalım istiyorsunuz anlamadım ki?hic biriniz yardimci olma niyetinde degilsiniz en iyisi yazmayin
ahahahaha hic gülesim yoktu ahahahahhaAdam içerde çocuğa mı çarpmış yani? Bununla ilgili bir karikatür vardı ama bulamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?