- Konu Sahibi asikumrall
-
dayanamadım 3. testi de yaptım o da silik çizgi çıktı ama belirgin
üstüne görmüş olamazmıyım ki ?
forumda birinin yorumunu okumuştum 8 günlükken farkettim diyordu acaba benimkide öyle mi ?
farklı bir marka test denemelisin benceevet certain marka hepsi aynı
canım adetin henüz bitmiş belki yumurtlama dönemine bile girmedin sayet hamileysen üstüne görmüşsün tatlım ama kimisi üstüne görmede de normal adet gibi görüyor böyle tanıdıklarım oldu bence en iyisi sen kan testi yaptır için rahatlar hem de hemen sonucu alır ona göre doktora gidersin adet gününe daha cok var canım eger hamileysen nerdeyse 2 aylık olacak bence kan testi yaptır
olmaz bence ama yine de doktora gitsen bebegin varsa saglıklı oldugunu görsen senin için iyi olurdu canım hem ilaç falan da rahat kullanamazsın simdi basın agrısa yada baska bir sey olsa ilaç alamazsn bebege dokunur diye daha rahat olurdun bence sen yine de bir kan testi yaptırmaya calıs yada baska bir marka gebelik testi dene bakalım yine aynı sonuc mu cıkacak canım
bizim bir komşumuz vardı. ve hamileyken doğuma kadar adet olduğunu söylemişti. bazı bünyelerde oluyor. ilk hamileliğin galiba.hani 2. ise ilkinde nasıl oldu diycektim.hamilelik belirtilerin varmı. mesela göğüslerde şişlik,renk değişmesi, mide bulantısı,baş dönmesi falan. İnşallah hamilesindir canım. test yaparken sabahki idrarınla yapmaya veya 3-4 saatlik idrarla yapmaya çalış. o zaman belki net bir yanıt alabilirsin. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?