- 13 Mart 2019
- 15.480
- 58.936
- 598
İnşallah hepimiz hamileyizdir
Fotoda belli oluosa atsana bklm
Var gibi sanki bir de siyah beyaz olmadan atsan keşkeBu testi de dün yaptım belli olsın diye efekt uyguladım
Var benceeeeeeeBu testi de dün yaptım belli olsın diye efekt uyguladım
Varla yok arasi gibi bisey sanki cok kafa karstriciBu testi de dün yaptım belli olsın diye efekt uyguladım
Sende at bakalımBen de 2 gun once yaptm t bolgesinde pembelik vardi ama cizgiye emin olamadim. Tam negatf olsa bile orda pembelik olur muydu sizce
Var gibi sanki bir de siyah beyaz olmadan atsan keşke
Canim sanki pembeli cızgı deglde dagılmıa gibi bozuk mu acaba yeniden test yaparmısın VarsaEki Görüntüle 2280676
Belli olmuo ama pembelik var
Burda goremedim amaBöyle canım yanii ben bakınca görüyorum amaaa çook hafif kör oldum zten
Var gibi normalde görüyorsan kesin vardır ama 15 dakikadan sonra değerlendirmeBöyle canım yanii ben bakınca görüyorum amaaa çook hafif kör oldum zten
Hiç sorma canım bu heyecanla beklemek hem güzel hemde tedirgin ediyor insanıVarla yok arasi gibi bisey sanki cok kafa karstrici
Eki Görüntüle 2280676
Belli olmuo ama pembelik var
Esime getrmesini soledim getrrse ya getrdginde yaprm ya da sabh uyandgimda . Bu testi de ikindi vakti yapmstm.Canim sanki pembeli cızgı deglde dagılmıa gibi bozuk mu acaba yeniden test yaparmısın Varsa
Yap ama zanntmiorm cikacginiBazen ışık ayaroyka belli oluyır o yüzden efekt yaptım ben seninkime de yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?